Jouw ervaring telt voor ons
9,1
Geplaatst op 26 juli 2010

Philips lanceert Video-on-Demand via Net TV

Philips breidt Net TV uit met Video-on-Demand. De nieuwste Philips televisies zoals de 7000,8000 en 9000-serie zijn voorzien van video on demand via Net tv. Philips Net TV biedt een breed scala aan films, programma’s, infotainment en andere onlinecontent waarvan je rechtstreeks kunt genieten op je televisie!

Philips Net tv met video-on-demand wordt in Nederland mogelijk gemaakt door de samenwerking met Videoland. Via de site van Videoland op Philips Net TV, kun je een filmtrailer bekijken voordat je een film gaat huren. Voor het huren van een film via Net TV, heb je wel een SD-Card nodig, voor de perfecte beeldkwaliteit. Deze SD-Card krijg je gratis, na aanmelding bij Club Philips. Aangemeld? Dan kun je bij Videoland een gratis film huren via Philips NET tv!

Hoe werk het?

Via het menu op het beeldscherm kun je films en tv-programma’s bekijken en opzoeken. Een film huren en betalen? Dat kan gewoon met een prepaid kaart, creditcard of Pay Pal.

Terug-kijk services

Naast Videoland voor Video on Demand, breidt Philips Net TV het aanbod uit met diverse terug-kijk services, zoals RTL Gemist, Eredivisie Live en VARA. Je kunt dus je favoriete televisie programma elk gewenst moment van de dag terug kijken met Philips NET tv.

Toegang tot NET TV

De 9000 serie van Philips heeft een geïntegreerde wifi-connectiviteit tot NET tv. De 7000 en 8000 series hebben toegang via een optionele, draadloze USB-adapter die je kunt aansluiten op een van de USB-poorten van elk televisie model.

Meer weten?

Meer weten over NET TV van Philips? Klik op het onderstaande filmpje!

Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top