Jouw ervaring telt voor ons
9,1
Geplaatst op 01 maart 2013

Philips tv best beoordeeld door Chip magazine

Chip magazine heeft ruim 100 verschillende apparaten getest in verschillende categorieën. Dit alles om de 100 beste apparaten op een rij te kunnen zetten. In de categorie televisies 43 t/m 55 inch is de Philips 46PFL9707S als beste uit de bus gekomen!

Philips 46PFL9707S

De Philips 46PFL9707S is de winnaar. ‘De Philips 46PFL9707S geeft alle tv- en filmbeelden uitstekend weer in zowel 2D als 3D. Het maakt niet uit van welke bron ze komen, of dat nu via HDMI, Scart of VGA is. Het zeer goede geluid voegt nog een dimensie aan de bioscoopbeleving toe en de luidsprekers in de voet produceren diepe bastonen. De uitrusting mag er eveneens wezen. De tv heeft vier tuners, vijf HDMI-aansluitingen, drie USB-poorten, WLAN, LAN, Smart TV, een opvallende afstandsbediening met een compleet QWERTY-keyboard en nog veel meer. De geïntegreerde mediaspeler speelt alle gangbare multimediaformaten af via zowel USB als via het netwerk (DLNA) – alleen DTS-geluid wordt niet ondersteund’, aldus Chip magazine!

Plus- en minpunten

+ Zeer goed 2D- en 3D beeld, zeer goed geluid, uitrusting, stroomverbruik
- Mediaspeler ondersteunt geen DTS-geluid.

De 100 beste apparaten van Chip magazine

Chip magazine slaat dan ook de spijker op zijn kop. De Philips 46PFL9707S is een compleet uitgeruste televisie met vele handige extra’s. Geniet van het beste beeld en de eindeloze mogelijkheden van Smart TV. Lees hier meer informatie over deze Philips tv of bestel hem nu!

Overigens was ook de derde plaats voor een Philips tv, namelijk de 46PDL8007K.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top