Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 21 februari 2012

Philips verbreedt Smart TV reeks

Philips komt met een reeks nieuwe televisies die beschikken over Smart TV waarmee de beleving van de gebruiker nog verder wordt gepersonaliseerd. Het beginscherm van deze nieuwe televisies is totaal vernieuwd en personaliseerbaar en zorgt samen met de eenvoudige bediening voor een verrijking van de gebruikersbeleving.

Gebruiksgemak van Smart TV

Smart TV zat voorheen altijd op de grotere tv-schermen, maar vanaf nu is Smart TV ook beschikbaar voor de wat kleinere tv’s tot 48 cm (19 inch). Zo hebben gebruikers overal in huis, in bijvoorbeeld de slaapkamer of de keuken, toegang tot digitale home entertainment. Het gebruiksgemak voor Philips Smart TV is verbeterd en heeft nu een makkelijke interface en een uitgebreid dienstenaanbod. Dit betekent een snelle toegang tot apps, weersvoorspellingen, internet en eventueel gepersonaliseerde foto’s en/of video’s.

Eenvoudige indeling Smart TV Home

Met één klik op de Home Screen heb je toegang tot de populairste onderdelen van de Philips Smart TV dienst. Bovenaan is er een balk te zien die de plaatselijke weersvoorspelling, de tijd en de datum weergeeft. De bovenste helft van het scherm is bestemd voor live beelden van het geselecteerde tv-kanaal of een externe bron. Aanbevelingen van apps, tv-shows, Uitzending Gemist en het aanbod van video-on-demand staan rechts naast de afbeelding van het tv-kanaal. De onderste helft toont de favoriete apps die de gebruikers zelf kunnen bepalen. Al met al dus een eenvoudige en personaliseerbare indeling.

Vele voordelen met Smart TV

De nieuwe reeks toestellen met Smart TV bieden vele voordelen. Zo is niet alleen het gebruiksgemak verbeterd, maar ook de beeldkwaliteit, het aanbod van online diensten en de 3D-experience. Afhankelijk van de series hebben alle Smart televisies zo zijn kwaliteiten. Zo beschikken de 4000, 5000 en 5500 series over Full HD LED backlit panelen met uitstekende kleurweergave en dankzij de Perfect Motion Rate worden snelle actiescènes vloeiend weergegeven. Op de 5500 serie geniet je zelfs van 3D entertainment waar je met één druk op de knop naartoe switcht.

De 6000, 7000 en 8000 series spannen de kroon met hun geavanceerde Smart TV-functionaliteit, uitstekende beeldkwaliteit en een ongekende gebruiksgemak. Deze tv’s beschikken over alles wat nodig is om optimaal te kunnen genieten van de digitale content die wordt aangeboden. Geniet van superieure beeldkwaliteit en kristalhelder geluid, maar ook van 3D entertainment en het gamen in full-screen met twee spelers.

televisiewinkel.nl

Deze nieuwe toestellen van Philips TV zullen in het tweede kwartaal van 2012 in Nederland leverbaar zijn en televisiewinkel.nl zal deze gloednieuwe modellen zeker opnemen in haar assortiment. Kan je zo lang niet wachten? Bekijk dan ons assortiment van de Philips Smart tv’s van afgelopen jaar.

Like ons op Facebook!

Like onze fanpagina Like dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top