Jouw ervaring telt voor ons
9,1
Geplaatst op 01 maart 2017

Plasma Discounter wordt Televisiewinkel

Meer dan 13 jaar was het een begrip in Nederland: Plasma Discounter. De meest bekende site van Create2Fit (vanaf juni 2016 weer in handen van Tom Coronel en Marc Koster) verandert van naam en gaat per 1 maart 2017 als Televisiewinkel.nl door het leven.

Op de vraag waarom deze verandering gaat plaatsvinden, is het antwoord van Tom Coronel: ‘Simpelweg omdat de naam de lading niet meer dekt. Plasma televisies bestaan niet meer en een discounter zijn we eigenlijk nooit geweest. De URL Televisiewinkel.nl lag al heel lang bij ons op de plank en deze naam dekt de lading. Het zegt éxact wie en wat we zijn, namelijk een prachtige winkel met specialistische kennis op het gebied van televisies.’

Specialisten met een mooie winkel

Coronel, die Create2Fit na zes jaar weer terugkocht van RFS Holland Holding (moeder van o.a. Wehkamp.nl) legt verder uit dat klanten vaak een verkeerde indruk hadden na een bezoek aan de website Plasma Discounter. ‘Dan kwamen ze in de winkel en was hun eerste reactie dat ze zo’n mooie winkel niet hadden verwacht. Ze dachten een paar stellingen met vooral veel dozen aan te treffen, maar een winkel met vakbekwaam personeel die echte specialisten op televisiegebied bleken te zijn, dat hadden ze niet verwacht.

‘Daarnaast blijkt uit ervaring dat consumenten behoefte hebben aan een fysieke winkel. Zeker als ze een duurdere televisie, zoals een OLED tv, kopen’, vervolgt Coronel zijn verhaal. ‘Ze willen graag overleggen, het verschil tussen de verschillende merken zien en de bevestiging krijgen dat ze een goede keuze maken. Een kleine tv van een paar honderd euro koopt men wel online. Maar een televisie van duizend euro of meer is een ander verhaal. Die blijkt men nog steeds liever in een winkel te kopen.’

Televisiewinkel.nl

De website www.televisiewinkel.nl verkoopt televisies van bekende merken zoals Samsung, Sony, LG en Philips. Naast televisies kun je er uiteraard ook aanverwante artikelen kopen zoals muurbeugels, audioapparatuur en alle tv-accessoires. Naast de website is er een fysieke winkel (Bronsstraat 10 in Naarden) die zeven dagen per week is geopend.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top