Jouw ervaring telt voor ons
9,1
Geplaatst op 18 oktober 2010

Samsung 3D actie: Gratis cadeau bij aankoop van 3D tv!

Samsung sluit het jaar af met een geweldige actie! Vanaf vandaag ontvang je bij aankoop van een 3D tv actiemodel een geweldig cadeau van Samsung, helemaal gratis!

Samsung 3D tv

Met een Samsung 3D tv beleef je 3D zoals in de bioscoop. Het biedt een ultieme kijkervaring door de beelden op je televisie te bevrijden van de platte structuur en ze weer te geven als ‘explosieve’ 3D beelden. Het effect is adembenemend, buitengewoon realistische beelden in jouw eigen huiskamer. Alle actiemodellen zijn inclusief ingebouwde 3D transmitter en gratis 3D bril.

Draadloos bestanden delen

De Samsung cadeaus zijn net als de 3D tv’s voorzien van WiFi. Via deze draadloze verbinding is het eenvoudig om content te downloaden en te delen met andere WiFi apparaten, en dus ook met je nieuwe Samsung 3D LED tv. Op die manier zie je alle content ook op het grote scherm van je televisie!

Kies tussen de volgende cadeaus:

• De Samsung ST5500 14.2 MP Camera
Met deze camera maak je heel eenvoudig de mooiste foto’s of HD video’s van je leukste momenten. De ST5500 met geavanceerde draadloze connectiviteit maakt het verzenden, posten en uploaden van elk van die momenten ongelooflijk makkelijk!

• De Samsung E60 e-Reader
Miljoenen boeken zijn met de Samsung eReader binnen handbereik. Notities of aantekeningen maken is ook geen enkel probleem. Met de speciale pen en het papierachtige gevoel van de beschermlaag behoud je bovendien het ouderwetse gevoel van echt schrijven.

• De Samsung Galaxy 3 Mobiele Telefoon
Social Hub maakt het bijhouden van je sociale leven eenvoudiger dan ooit. Films speelt het toestel af in hoge resolutie. De 3 MP camera met Smile Shot zorgt voor perfecte foto’s. Websurfen gaat razendsnel en dankzij de ingebouwde Google Maps Navigatie raak je nooit meer de weg kwijt!

Geen keuze kunnen maken? Kies dan voor €100,- cash retour!

Zo werkt het

Ga naar de Samsung actiepagina en klik op cadeau-actie. Vul de online actiecoupon in en print de ingevulde online actiecoupon uit. Stuur deze met een kopie van je aankoopbon en de originele streepjescode van de verpakking van je Samsung product vóór 15 januari 2011 naar het aangegeven adres.

Voorwaarden:

Deze actie geldt alleen voor onderstaande tv modellen en is geldig t/m 2 januari 2011.

C7700 serie:
Samsung PS50C7700
Samsung PS63C7700
Samsung UE40C7700
Samsung UE46C7700
Samsung UE55C7700

C8700 serie:
Samsung UE40C8700
Samsung UE46C8700
Samsung UE55C8700
Kijk voor de overige voorwaarden op de Samsung actiepagina.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top