Jouw ervaring telt voor ons
9,1
Geplaatst op 27 juli 2010

Samsung brengt ‘betaalbare’ 3D plasma televisies uit

Samsung heeft in Korea de nieuwe HD plasma C490 en C680 series gepresenteerd. Volgens Samsung zullen deze nieuwe 3D tv’s een goedkoper alternatief vormen voor 3D televisies. De C680 is Full HD en de iets goedkopere C490 heeft een resolutie van 720p. Of en wanneer de televisies in Europa uitkomen is nog onbekend.

Samsung C490

De C490 van Samsung is verkrijgbaar in 50 inch formaat en heeft een resolutie van 720p. De tv is voorzien van 3x HDMI en de USB aansluiting maakt het mogelijk om media af te spelen. De verkoopprijs in de VS komt vermoedelijk rond de 1000 dollar te liggen.

Samsung C680

Dit Samsung model is Full HD en ook verkrijgbaar in een 50 inch beeldformaat. De televisie is voorzien van DNLA waardoor hij draadloos kan worden verbonden met andere apparatuur. 4xHDMI en USB maken het mogelijk randapparatuur aan te sluiten. De verkoopprijs zal iets hoger liggen dan die van de C490

Europa

Een mooi vooruitzicht voor mensen die ook graag 3D televisie willen ervaren maar er geen al te hoog bedrag voor willen betalen. Nu nog maar hopen dat de tv ook in Europa wordt geïntroduceerd. Wie weet in september tijdens de grote consumentenelektronica beurs IFA in Berlijn.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top