Jouw ervaring telt voor ons
9,1
Geplaatst op 22 maart 2013

Samsung F8000 serie

Hoewel de Samsung F8000 serie pas in april beschikbaar is, zijn de eerste lovende recensies al binnen! HDTVtest roemt de beeldkwaliteit van het LED-paneel en stelt zelfs dat dit het beste LED-paneel is dat tot nu toe in een tv verwerkt is!

Opvolger van ES8000 serie

De F8000 serie is de opvolger van de ES8000 serie van vorig jaar. De tv’s hebben een ander design, een snellere processor en de webcam is weg te werken! De bekende Samsung SmartHub heeft een nieuwe omgeving gekregen met een duidelijkere indeling en er wordt meer rekening gehouden met de activiteiten van de kijker. De tv is net als haar voorganger te bedienen met je hand en stem.

Gemaakt met het oog op de toekomst

De F8000 serie bestaat uit de volgende inchmaten: 40”, 46”, 55”, 65”, en 75” en zijn allemaal voorzien van een prachtig design met een bijzonder onderstel. Overigens is ook deze tv met het oog op de toekomst gemaakt. Zo kun je deze tv in de toekomst upgraden met de Smart Evolution Kit.

Samsungs nieuwste LED-technologie

De beeldkwaliteit van deze tv’s is verbluffend. Dankzij de nieuwste LED-technologie bieden deze tv’s de helderste beelden, rijke kleuren en een hoger contrast. Dit samen met de Precision Black Pro technologie zorgt voor de scherpste resolutie die je voor ogen hebt.

's Werelds eerste Smart LED tv met quad core processor

Maar wat de F8000 serie wel heel bijzonder maakt is dat het ’s werelds eerste Smart LED tv is mét een quad core processor. Hierdoor is het mogelijk om nog sneller te schakelen tussen televisieprogramma’s, apps en websites. De quad core processor is namelijk bijna vier keer sneller dan de vorige generatie.

Binnenkort te koop bij televisiewinkel.nl

De nieuwe Samsung F8000 serie is vanaf april te koop bij televisiewinkel.nl. Houdt goed onze site in de gaten!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top