Jouw ervaring telt voor ons
9,1
Geplaatst op 22 juni 2010

Samsung introduceert de C9000 Werelds dunste 3D LCD-LED tv!

Samsung heeft deze week haar nieuwste 3D LED tv gepresenteerd. De C9000 is met 7.98 millimeter, de allerdunste LCD-LED tv ter wereld. Tijdens de rust van de WK wedstrijd Nederland-Japan werd het eerste exemplaar overhandigd aan Patrick Kluivert. Over een tijdje zal deze 3D tv in gelimiteerde oplage in Nederland verkrijgbaar zijn.

Uitmuntende technologie in een stijlvol jasje

De Samsung C9000 LCD-LED tv is uitgerust met de nieuwste toepassingen op het gebied van 3D. De ingebouwde 3D-processor zorgt voor scherpe beelden en levensechte kleuren. Deze unieke 3D-processor kan zelfs 2D beelden omzetten naar 3D. De extra diepte en helderheid die hiermee worden gecreëerd geven je het idee dat je zelf midden in de film of serie zit. Buiten deze technische specificaties is de C9000 ook een eye-catcher in de huiskamer. Deze ultradunne tv met RVS design mag gezien worden!

Kijk tv op je afstandbediening

Naast de dunste 3D LED tv biedt de Samsung C9000 je nog een primeur. Je ontvangt namelijk ook een touchscreen afstandbediening met display. Op deze manier mis je geen minuut van je favoriete programma. Je kunt gewoon tv blijven kijken, zelfs als je even een hapje of drankje haalt in de keuken. Speel een film af op de C9000 LCD-LED tv terwijl je op de afstandbediening een tv-programma bekijkt!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top