Jouw ervaring telt voor ons
9,1
Geplaatst op 01 november 2012

SONOS PLAY:3 met gratis BRIDGE en 3 maanden onbeperkt muziek!

SONOS heeft een leuke actie lopen voor de echte muziekliefhebbers. Koop nu een PLAY:3 speakersysteem van SONOS en ontvang niet alleen een gratis BRIDGE voor eenvoudige draadloze verbinding, maar ook 3 maanden lang gratis muziek van JUKE!

SONOS PLAY:3 + BRIDGE

De SONOS PLAY:3 en de BRIDGE zijn eenvoudig op elkaar aan te sluiten. Zet een PLAY:3 in een kamer waar je muziek wilt, doe de stekker in het stopcontact en geniet van muziek.

De BRIDGE is de draadloze link tussen een SONOS player en de rest van het SONOS systeem. Met de BRIDGE vergroot je het bereik. Het draadloze systeem van SONOS kan je nog meer uitbreiden, waardoor je geniet van echte multi-room muziek.

Hoe werkt het?

Koop een PLAY:3 bij televisiewinkel.nl en krijg een gratis BRIDGE erbij plus 3 maanden gratis onbeperkt muziek van JUKE. En dat alles voor 299 euro!

Na ontvangst van de SONOS PLAY:3 en BRIDGE dien je deze te installeren. Meld je vervolgens aan via www.sonos.com/promo en ontvang je code. Maak een JUKE account aan en verzilver deze code. Activeer JUKE nu op je SONOS systeem en genieten maar!

LET OP: JUKE kan alleen geactiveerd worden door nieuwe SONOS gebruikers.

De actie loopt van 1 november t/m 31 december 2012 of zolang de voorraad strekt. De complete actievoorwaarden lees je op de SONOS promo site.
Producten uit dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top