Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 02 oktober 2013

Super veel Social Media Deals bij al onze shops!

Profiteer tot en met zondag 6 oktober van extra veel Social Media Deals bij al onze shops! Met Social Media Deals profiteer je van fikse kortingen door je aankoop met je vrienden te delen op Social Media.

Hoe werkt het?

Korting krijgen met de Social Media Deal is heel makkelijk en iedereen met een Facebook of Twitter-account kan meedoen. Wanneer je op het punt staat om een product te kopen met een Social Media Deal krijg je in het winkelmandje de mogelijkheid om op de Tweet- of Share-button te klikken. Als je hierop klikt verschijnt er een pop-up met de zin die je moet delen. Heb je dit gedaan? Dan gaat automatisch het aangegeven bedrag/percentage van de prijs af. De kortingen kunnen ontzettend oplopen!

Social Media Deals

Normaal gesproken vind je altijd een aantal Social Media Deals in onze webshops. Koffiemachines, wasmachines, televisies en barbecues. Allemaal moeten ze eraan geloven! Maar zo veel Social Media Deals als nu hebben we nog nooit gehad! In al onze shops vind je tot en met zondag een groot aantal Social Media Deals zodat je je nieuwe tv, droger, koffiemachine of terrasverwarmer met een fikse korting kunt kopen. Neem snel een kijkje in onze shops want wie weet sla ook jij je slag met een Social Media Deal!

televisiewinkel.nl
LED televisies
3D televisies
Home Cinema Sets

Wasmachine.nl
Wasmachines
Drogers
Wasdroog combinatie
Vaatwasser

Koffiediscounter.nl
Espressomachines

Gamediscounter.nl
Grand Theft Auto V (Xbox 360)

Barbecueshop.nl
Buitenkeukens
Houtskool barbeuces
Gasbarbecues
Heaters
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top