Jouw ervaring telt voor ons
9,1
Geplaatst op 16 december 2010

Toshiba WL768 3D tv’s ontworpen door Jacob Jensen

De Toshiba WL768 serie is Japanse technologie is een Deens jasje. De beroemde Deense ontwerpstudio Jacob Jensen Design ontwerpt de Toshiba WL768 serie, en met succes want de Toshiba 55WL768 ontving onlangs de Digital Design Award 2010-2011.

3D-technologie met een onovertroffen beeldkwaliteit

"De 3D-tv's uit de WL768-serie combineren een superieure 3D-technologie met een onovertroffen beeldkwaliteit," zegt Dirk de Man, Product Category Manager Toshiba Consumer Products. "We wilden deze state-of-the-art technologie 'verpakken' in een ontwerp dat daar goed bij aansloot. Vandaar dat we de bekende Jacob Jensen Design-studio hebben ingeschakeld." De ontwerpers creëerden een moderne, elegante, tijdloze en superplatte (slechts 2,89 cm dikke) tv, uitgevoerd in hoogwaardige materialen, waarin vorm en functie perfect met elkaar in evenwicht zijn.

Door de minimale overgang tussen voet en scherm lijkt het net of de tv door de kamer 'zweeft'. De toestellen worden niet, zoals gebruikelijk, bediend door middel van ingebouwde knoppen aan de zijkant, maar door middel van een aanraakpaneel dat naadloos geïntegreerd is in het frameless glazen front. Deze 3D-tv's zijn verkrijgbaar in drie formaten, waarvan de onderstaande modellen hier verkrijgbaar zijn:

Toshiba WL768 tv kopen?

Untitled 1

Toshiba 40WL768 102cm

Toshiba 55WL768 139 cm

Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top