Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 10 december 2008

Unieke Pioneer KURO Full HD plasma tv’s op de markt

Twee unieke en Limited Edition plasma tv’s van Pioneer – de KURO KRP-500ABG en de KURO KRP 500AW zijn vanaf nu verkrijgbaar. Er zijn in totaal slechts 2.500 van deze Pioneer KURO modellen verkrijgbaar, dus wie er één wil hebben moet snel zijn. Wat is er zo bijzonder aan deze modellen? Je leest het hier!

De beide Plasma televisies zijn FULL HD 50 inch schermen en het topje van de qua design, techniek, functionaliteiten en beeld- en geluid.

Design

Puur, strak en een sieraad in huis! Dat is waar deze nieuwe KURO voor staat. De plasma tv is er in een beige-grijs uitvoering en een witte uitvoering. Beiden hebben een prachtige vormgeving, een eigen look en geven een eigen sfeer aan het interieur. Deze KURO modellen getuigen van klasse, smaak en stijl!

Beeldkwaliteit

De KRP 500 AW en de KRP 500 ABG zijn meesterwerken op engineering gebied. De tv’s zijn met recht een platte tv’s van slechts 64 mm dikte en voorzien van een aparte media ontvanger. Waar je de televisie ook plaatst of ophangt, je bent altijd verzekerd van een perfecte beeldkwaliteit die je kan instellen naar je eigen voorkeur. Beide modellen hebben een 1080p resolutie, een geïntegreerde analoge tuner, een DVB-T tuner en een DVB-S/DVB-S2 tuner voor satellietsignalen. Ze ondersteunen de MPEG – 4 HD decodering, hebben 4 HDMI aansluitingen en zijn makkelijk te combineren met allerhande randapparatuur.

Optimum Mode KURO modellen

Deze plasma televisies van Pioneer zijn voorzien van een uitgebreide versie van Optimum Mode. Dit betekent dat ze gemakkelijk de licht omstandigheden analyseren en de inhoud van de beelden daarop aanpassen. Daarnaast worden beide modellen geleverd met een extra kleur sensor voor het meten van de kleuren van het omgevingslicht. Hierdoor wordt de optimale beeldkwaliteit nog eens extra gewaarborgd.

Van de Pioneer KURO KRP-500ABG tv’s (beige uitvoering) zijn er 1.000 verkrijgbaar in Europa van de Pioneer KURO KRP 500AW (witte uitvoering) 1.500 modellen. De prijs? Deze ligt – afhankelijk van de aanbieder – tussen de 3.600,- en 3.900,- euro.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top