Televisiewinkel gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Over Televisiewinkel.nl!

"We zijn weer open!"

Televisiewinkel.nl is sinds februari onderdeel van PlatteTV, de grootste gespecialiseerde (web)winkel op het gebied van televisies en audio. De deuren van Televisiewinkel.nl zijn weer geopend dus kom snel langs in onze winkel in Naarden! Heb je vragen? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Televisiewinkel

De vestiging in Naarden, van maar liefst 300m2, biedt je 7 dagen per week de mogelijkheid de televisies van bijvoorbeeld Samsung, Sony, LG, Philips, Sonos en Vogels (muurbeugels) te bekijken en te beluisteren.

In de winkel vind je een groot assortiment aan televisies en getraind personeel die je hier alles over kunnen vertellen. Laat je ook voorlichten over de mogelijkheden wat betreft audio. Wij leveren direct vanuit onze voorraad en hebben altijd meer dan 1.000 televisies op voorraad. De televisies en audio apparatuur worden dagelijks verstuurd door heel Nederland en België. Ben je er uit, dan kun je het product de volgende werkdag al in huis hebben mits je besteld voor 18:00 uur.

Bekijk alle televisies

Contact

Algemeen

Telefoon nummer: 035 - 20 03 535 Email:

Zakelijk

Telefoon nummer: 035 - 20 03 535 Email:

Marketing

Email:

Nieuws
Back to top
  Loading...