Over Televisiewinkel.nl!

"Create2Fit BV is de overkoepelende organisatie"

Televisiewinkel.nl is een van de zes webshops van Create2Fit. De overige vijf webshops zijn: Koffiediscounter.nl, Barbecueshop.nl, Koffiestore.nl, Phurby.nl en Sneeuwkettingen.com. Een snelgroeiend bedrijf met een fysieke winkel gevestigd in Naarden langs de A1. Op zoek naar goed advies? Laat je informeren door onze specialisten.

Televisiewinkel

Met Tom Coronel aan het roer is Televisiewinkel.nl uitgegroeid tot de grootste gespecialiseerde (web)winkel op het gebied van televisies en audio. De vestiging in Naarden, van maar liefst 300m2, biedt je 7 dagen per week de mogelijkheid de televisies van bijvoorbeeld Samsung, Sony, LG, Philips, Sonos en Vogels (muurbeugels) te aanschouwen en te beluisteren.

In de winkel vind je een groot assortiment aan televisies en getraind personeel die je hier alles over kunnen vertellen. Laat je ook voorlichten over de mogelijkheden wat betreft audio. Wij leveren direct vanuit onze voorraad en hebben altijd meer dan 1.000 televisies op voorraad. De televisies en audio apparatuur worden dagelijks verstuurd door heel Nederland en België. Ben je er uit, dan kun je het product de volgende werkdag al in huis hebben mits je besteld voor 22:00 uur.

Bekijk alle televisies

Contact

Algemeen

Telefoon nummer: 035-69 54 290
Email:

Zakelijk

Telefoon nummer: 035-69 54 290
Email:

Marketing

Email:

Nieuws
Back to top
Contact opnemen
  Loading...