Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Officiele dealer van topmerken

Zichttermijn

Wanneer u een online aankoop doet, dan heeft u niet de mogelijkheid om het product eens goed te bekijken, zoals u dat normaal gesproken wel in de showroom zou doen. Daarom heeft u bij online aankopen op Televisiewinkel.nl een zichttermijn van 14 dagen. Vanzelfsprekend zitten hier een aantal voorwaarden aan verbonden, maar welke?

Ik heb online een product besteld, maar ik twijfel nog, mag ik het wel uitpakken?

Wanneer u online een product heeft besteld mag u deze uitpakken en uittesten voor zover dat nodig is. Dit houdt in dat wanneer u bijvoorbeeld een televisie heeft gekocht, deze mag controleren op de juiste kleur, de juiste voet et cetera. U mag zelfs uw apparatuur er op aansluiten om de specificaties te controleren. U mag het product echter NIET in gebruik nemen.

Ik wil een product retourneren, maar hoe doe ik dat?

De manier waarop u uw bestelling kunt retourneren is afhankelijk van de grootte van het product. Als het product via Dynalogic bezorgd is, kunt u het beste contact op nemen met de klantenservice om een ophaalafspraak te maken. De kosten hiervan bedragen 39,95. Alle overige producten kunt u laten ophalen voor 10,00 euro of gewoon retourneren via het onderstaand adres samen met de meegeleverde retourbon.

Create2Fit B.V.
Afd. Retouren
Bronsstraat 10
1411AV Naarden

Hoe stuur ik een product vanuit België retour?

Als u een product vanuit België wilt retourneren dan dient u hiervoor contact op te nemen met de klantenservice om een ophaalafspraak te maken. Ook kunt u het product naar het dichtstbijzijnde Postkantoor brengen, maar dan zijn de verzendkosten voor uw eigen rekening.

Krijg ik automatisch mijn geld terug als ik mijn artikel retourneer?

Ja, indien u de bestelling heeft geretourneerd en deze al betaald had, dan wordt het aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten voor de heenzending) zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping naar u teruggestort. Het bedrag wordt teruggestort op de rekening waarmee u ook de bestelling heeft betaald. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Krijg ik de reeds betaalde verzendkosten terug bij een retourzending?

Wanneer u van het herroepingsrecht gebruik wil maken raden wij u aan om uw bestelling terug te sturen naar ons adres, of ons te bellen voor een ophaalafspraak, voor een snelle afhandeling. Er worden retourverzendkosten ingehouden voor gebruik van de ophaalservice - deze kosten worden (alleen indien u gebruikmaakt van de ophaalservice) verrekend met het totale retourbedrag. Het bedrag van uw bestelling exclusief deze kosten wordt zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terugbetaald.

Het product is niet naar verwachting, kan ik het retourneren?

Wanneer u online iets besteld heeft op Televisiewinkel.nl, heeft u iets op afstand gekocht. U heeft hierdoor recht op een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat u het product heeft ontvangen. Binnen deze 14 dagen kunt u zich bij ons melden om het te retourneren, u mag het product echter niet in gebruik nemen tijdens deze termijn. Retourneren kan via onderstaand adres of door een ophaalafspraak te maken. De kosten voor het retourneren zijn voor uw rekening. Het onbeschadigde en ongebruikte product dient u, voor zover redelijkerwijs mogelijk, in originele staat en fabrieksverpakking samen met de retourbon naar Televisiewinkel.nl terug te sturen. Indien u de producten zelf wenst te retourneren dient u dit uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst of na aanmelding te doen. Indien u te ver bent gegaan bij de beoordeling of het product wenst te behouden, mogen wij de daardoor ontstane waardevermindering verrekenen met het terug te storten bedrag.

Create2Fit B.V.
Afd. Retouren
Bronsstraat 10
1411AV Naarden

Wilt u liever een ophaalafspraak maken, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij kunnen gelijk met u een dag afspreken om het product te laten afhalen op een door u aan te geven adres. De kosten hiervan zijn voor uw rekening. U kunt ook het Europees modelformulier gebruiken om ons te laten weten dat u van de aankoop afziet, dit formulier kunt u hier downloaden.

Wat is het grote verschil tussen een aankoop online en in de showroom?

Als u een aankoop online doet, dan heeft u niet de mogelijkheid om het product te bekijken of om vragen te stellen aan een verkoper, wat wel het geval is als u uw aankoop doet in de showroom.

Wanneer u een aankoop online doet, dan is dat officieel een ‘koop op afstand’. U heeft daarom recht op een zichttermijn van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen kunt u zich bij ons melden om het product te retourneren. Als het product niet naar uw verwachting is en u wilt het retourneren, ga dan naar bovenstaande vraag "Het product is niet naar verwachting, kan ik het retourneren?".

Wanneer u een aankoop doet in onze showroom, dan heeft u dit recht niet. Zodra u een product in de showroom heeft aangeschaft, blijft het uw eigendom. Televisiewinkel.nl heeft hier echter wel een regeling voor. Meer informatie hierover vind je bij het gedeelte ruilen.

Waar kan ik mijn retourzending heen sturen?

Stuur uw retourzending inclusief de ingevulde retourbon en eventueel een kopie van uw aankoopbon naar het onderstaande adres:

Create2Fit B.V.
Afd. Retouren
Bronsstraat 10
1411AV Naarden

LET OP: Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Televisiewinkel.nl niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom bij het Postkantoor altijd om een traceercode en een bewijs van verzending en bewaar deze goed! Indien u dat wenst, kunt u bij het Postkantoor ook vragen om een Verzekeringsservice van PostNL te gebruiken voor uw retourzending.

Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top