Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Officiele dealer van topmerken
Voor de meest actuele informatie over OLED TV's kijk op onze vernieuwde pagina!

BEELDKWALITEIT

Ontelbare organische lichtbronnen die te klein zijn om afzonderlijk te zien,
smelten samen en vormen magische, adembenemende en haarscherpe beelden.
Ultieme beeldkwaliteit voor een ultieme beleving, waarin je helemaal wordt ondergedompeld.

OLED BEELDKWALITEIT

LEVENSECHTE KLEUREN

Licht is de weergaloze bron van alle kleuren in de natuur. Ervaar de ware schoonheid van de natuur
in verbazingwekkend levensechte kleuren met het organische licht van OLED.

OLED BEELDKWALITEIT

ONEINDIG GROOT CONTRAST

De tv geeft kristalheldere beelden en video door de integratie van diepe natuurlijke zwarttonen die zorgen voor een oneindig groot en ultiem contrast.

OLED BEELDKWALITEIT

HAARSCHERPE WEERGAVE
VAN BEWEGING

Zie hoe films, video’s en tv op een spannende manier tot leven komen. De hoge response rate zorgt voor een naadloze weergave van actiescenes en geeft een weergaloos vloeiend en helder beeld.

CURVED OLED TV

GEBOGEN VORM KOMT
TOT LEVEN

Ervaar een revolutionaire kijkbeleving dankzij de combinatie van innovatieve technologie en een geavanceerde gebogen vorm.

Gebogen vorm komt tot leven

CURVED OLED TV

Zie met eigen ogen hoe een prachtige gebogen vorm en technische precisie schitterend samengaan. De lichtgebogen vorm van de OLED TV brengt beelden echt tot leven en brengt video voelbaar op de voorgrond zoals dat op een flatscreen niet mogelijk is. Door het unieke ontwerp van de OLED TV wordt de kijker volledig omgeven door ongeëvenaarde beeldkwaliteit.

Levensechte beleving

CURVED OLED TV

LEVENSECHTE BELEVING

Dompel jezelf onder in een volstrekt nieuwe kijkbeleving. Door het gebogen scherm word je omringd door beeld en maak je zelf deel uit van de actie.

MULTIVIEW

Geen zorgen meer dat je iets mist. Kijk naar twee zenders in Full HD beeld en geluid. Tegelijkertijd. Op één tv.

Multiview
Tijdloos arena design

TIJDLOOS ARENA DESIGN

Bijzonder aangenaam en buitengewoon elegant. De lichtgebogen vorm heeft een tijdloos ontwerp en biedt een aangename kijkbeleving. De elegante tv maakt elke ruimte mooier en is een kunstwerk op zich, zelfs als hij uitstaat.

Meer informatie

OLED televisies

De laatste ontwikkeling op televisiegebied zijn de OLED tv’s. OLED betekent organic light emitting diode, maar wat is het nou precies?

Een OLED televisie heeft een scherm dat bestaat uit organische materialen die, wanneer ze stroom krijgen, licht geven. Het scherm wordt organisch genoemd omdat de leds, onder andere koolstof en waterstof bevatten. Dit zijn organische stoffen.
Elke pixel in een OLED televisie bestaat uit drie subpixels: rood, blauw en groen. Deze subpixels
geven zelf licht af, daardoor is achtergrond verlichting niet meer nodig. Hierdoor ervaar je een hoog contrast omdat de beeldpunten zeer helder zijn.

Aangezien achtergrond verlichting niet meer nodig is bij een OLED tv, zijn OLED tv’s een stuk dunner dan LCD en LED televisies. Een OLED tv toont levensechte kleuren tegen een hoog contrast. Super scherpe en heldere beelden als nooit te voren, of je nu een actiefilm of een voetbalwedstrijd kijkt!

De OLED-techniek is vrij nieuw en overigens erg duur. De eerste OLED televisie werd in 2007 aangekondigd, maar dit was meer een prototype van 11 inch en slechts 3 mm dik.

De voordelen van een OLED tv op een rij:

  • Laag stroomverbruik doordat achtergrondverlichting niet nodig is.
  • Dunner scherm doordat achtergrondverlichting niet nodig is
  • Hoog contrast
  • Mooie kleuren, hoge helderheid en snelle reactietijd
  • Kijkhoek van bijna 180 graden
  • Milieuvriendelijk

OLED komt eraan!

Alle grote fabrikanten zijn bezig met het ontwikkelen van OLED televisies. Samsung en LG brengen in 2013 nog een OLED televisie naar Nederland. Zij zijn vooralsnog de enige fabrikanten die op korte termijn ook een OLED televisie met een gebogen scherm op de markt brengen.

Samsung OLED met Curved Design

Samsung brengt als eerste de Curved OLED TV naar Nederland. De levensechte beelden en het unieke, licht gebogen scherm geven een adembenemende ervaring. De beeldkwaliteit van OLED televisies is revolutionair. De levensechte kleuren, de snelle responstijd en het ongekende contrast zorgen voor haarscherpe en uiterst realistische beelden. De Samsung Curved OLED TV is slechts bij geselecteerde verkooppunten te verkrijgen en televisiewinkel is daar één van!

Samsung KE55S9C Curved Oled tv

Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top