Televisiewinkel gaat verder als HelloTV!
Ga naar HelloTV >

Philips 32PFS5803 ultraslanke Full HD LED Smart TV

Bekijk jouw favoriete films, series en Tv-programma's op deze Philips 32PFS5803 Smart TV. De 32PFS5803 zorgt voor prachtige beelden dankzij Pixel Plus HD. De Philips Pixel Plus HD Engine optimaliseert de beeldkwaliteit en levert helder beeld met prachtig contrast. Met de Philips App Gallery geniet je van een grote collectie online apps die je kunt gebruiken zodra de Smart TV is verbonden met internet. Sluit je USB-stick, digitale camera, MP3-speler of ander multimedia-apparaat aan op de USB-poort van je TV om al jouw foto's, video's en muziek af te spelen. Met SAPHI bestuur jij de TV heel eenvoudig en snel. Met één druk op de knop zit je al in een duidelijk picogrammenmenu. Deze Philips 32PFS5803 is een moderne TV die perfect in ieder interieur past.

Specificaties

  • Full HD LED TV
  • Ingebouwde wifi
  • Smart TV
  • Philips app gallery

Pixel Plus HD

Of je nu online streamt of een DVD kijkt, je kan altijd genieten van beelden met helderder wit en zwarter zwart dankzij Pixel Plus HD. De Philips Pixel Plus HD optimaliseert de beeldkwaliteit hierdoor wordt het beeld helderder en wordt het contrast duidelijker.

Full HD LED-TV

De Philips 32PFS5803 levert schitterende beeldkwaliteit. Dankzij Full HD LED ben je verzekerd van scherpe details met hoge helderheid, prachtig contrast en realistische kleuren voor levensecht beeld.

Geïntegreerde connectiviteit

Vermijd kabelwirwar met de Philips 32PFS5803, met een enkele HDMI-kabel die beeld- en geluidssignalen van jouw randapparatuur naar jouw TV overbrengt zorgt je voor een opgeruimd TV-meubel. Doordat HDMI de signalen ongecomprimeerd overbrengt, gaat de goede kwaliteit van de bron niet verloren. Samen met Philips EasyLink heb je slechts één afstandsbediening nodig voor de meeste handelingen op jouw TV, DVD-speler, Blu-ray-speler, set-top box of home cinema-systeem..

SAPHI

SAPHI is een snel, intuïtief besturingssysteem waarmee je veel plezier beleeft aan jouw Philips 32PFS5803. Bedien je TV met gemak en ga snel naar populaire Philips Smart TV-apps zoals YouTube, Netflix en nog veel meer.

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Philips 32PFS5803
Merk Philips
Beeldscherm LED
Resolutie Full HD
Smart Ja
Smart Platform Merk specifiek
Aanbevolen televisie gebruik Optimaal films en series streamen
Tom's Choice Nee
Wifi Geïntegreerd
Energieklasse A+
Kleur Zwart
HDR Nee
Netflix Ja
LAN Nee
Digitale tuner Digitenne DVB-T, Kabel DVB-C
Eigenschappen TV Afspelen via USB
Maat 32 inch - 81 cm
Beeldkwaliteit index 50 Hz
Bekijk volledige specificaties
Back to top
  Loading...