Televisiewinkel gaat verder als HelloTV!
Ga naar HelloTV >

Philips 65OLED803: Waanzinnig echte beelden dankzij het driezijdige Ambilight!

Zie kleuren zoals je ze nog nooit gezien hebt op TV. Dankzij de OLED technologie van de Philips 65OLED803 wordt zwart echt weergegeven als zwart, en niet als iets dat er op lijkt. Perfect zwart wordt bij de 65OLED8063 gecreëerd door miljoenen pixels die zichzelf uit kunnen zetten. En als je eenmaal perfect zwart hebt, lijkt wit alleen maar witter en lichter. Door dit enorme contrast tussen licht en donker komen details tevoorschijn die je eerst nog niet had gezien. Heb je even geen zin om naar de regionale zenders op TV te kijken, dan surf je razendsnel over het web met dank aan het Android besturingsysteem en binnen een mum van tijd kijk je jouw favoriete serie, speel je jouw game of luister je naar de beste artiesten.

Specificaties

  • 4K UHD OLED TV
  • 65" (164 cm)
  • HDR Plus
  • Driezijdig Ambilight
  • DTS-HD geluidsysteem

Driezijdig Ambilight

De unieke Ambilight functie van de Phillips 65OLED803 maakt je scherm breder en zorgt voor een extra brede gloed op de muur naast je TV aan beide kanten. Hierdoor word je als het ware echt de TV in getrokken. De actie en spanning van jouw favoriete film komen hier door echt de kamer in. De kleur spat van je scherm af en dat zorgt voor een unieke kijkervaring. Met Ambilight voegt de Philips 65OLED803 nieuwe dimensie toe aan jouw TV.

DTS-HD

Bij een prachtige TV die alleen maar mooi beeld geeft hoort natuurlijk net zulk mooi geluid. De 65OLED803 heeft het DTS-HD eersteklas geluidsysteem waardoor jouw kijkbeleving nog intenser wordt. Je kunt genieten van geluid dat helder en scherp is, met diep basstonen en zonder ruis of schommelingen.

Philips P5-engine

De Philips P5-engine is de nieuwste 5 in 1 beeldverwerkingsengine die is gemaakt voor optimale scherpte en kleur. Deze engine is ideaal als je graag games of films streamt, want je ziet alles in haarscherp beeld. Zelfs "foutjes" worden gedetecteerd en gecorrigeerd.

OLED TV

De OLED technologie zorgt voor diepe donkere tinten en daardoor voor een enorm contrast tussen licht en donker. Bij conventionele LED TV's wordt achtergrondverlichting gebruikt dat gedimd kan worden, maar bij OLED niet. Organische, lichtgevende pixels kunnen volledig worden uitgeschakeld waardoor zwart ook echt zwart wordt.

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Philips 65OLED803
Merk Philips
Beeldscherm OLED
Resolutie 4K Ultra HD Certified
Smart Ja
Smart Platform Android
Aanbevolen televisie gebruik Optimaal films en series streamen, Optimaal gamen, Optimaal sport kijken
Ondersteunde HDR formaten Dolby Vision, HDR10, HLG
Beoordeeld met EISA Nederland
Merkspecifieke televisiewinkel Philips OLED
Tom's Choice Nee
Wifi Geïntegreerd
Energieklasse A
Kleur Zilver
HDR Ja
Netflix Ja
LAN Ja
Digitale tuner Digitenne DVB-T, Kabel DVB-C, Satelliet DVB-S
Certificering Ziggo
Eigenschappen TV Afspelen via USB, Ambilight, Opnemen via USB
Maat 65 inch - 165 cm
Afmetingen in cm (HxBxD) incl. voet: 145.3 x 89.2 x 28 cm
Bekijk volledige specificaties
Back to top
  Loading...