Philips 65OLED873

Een goed alternatief

Philips 65OLED873: 65" 4K Ultra HD OLED TV

Een stijlvolle Philips 65 inch OLED televisie met veel nieuwe technologieën. Je breidt jouw kijkervaring uit met het driezijdige Ambilight. De actie spat van het scherm met sfeervolle verlichting die perfect aansluit op elke scéne. De Philips 65OLED873 is, zoals de naam al zegt, een OLED TV. OLED toont jou de allerdiepste zwarttinten, betere kleuren en daardoor perfect contrast. Zo kun je optimaal genieten van jouw series en films. Met de nieuwe P5-engine, die speciaal gemaakt is voor optimale scherpte, kleur, contrast en beweging, kun je perfect al jouw bronnen streamen naar de OLED873. Ook aan het geluid is natuurlijk gedacht, met DTS-HD Premium-suite wordt de zuiverheid van de oorspronkelijke content wordt behouden. En dankzij de verbeterde Triple Ring-technologie geniet je ook van een heerlijk basgeluid!

Specificaties

  • 4K Ultra HD OLED
  • 65" (165 cm)
  • Quad Core processor
  • HDR10+, HDR10 en HLG
  • Driezijdig Ambilight

Philips OLED873

Deze Philips OLED TV is de nieuwste generatie met diepere zwarttinten, betere kleuren en een verbazingwekkend contrast. Het resultaat: zuiver en levensecht beeld. OLED televisies hebben geen achtergrondverlichting, hierdoor kunnen de organische, lichtgevende pixels volledig worden uitgeschakeld. Geen licht komt er meer door, dus de details zijn verbluffend.

Ambilight

Voor een nog intensere kijkervaring is de 65OLED873 voorzien van driezijdig Ambilight. Deze technologie van Philips maakt het beeld breder en de kijkervaring meeslepender door aan beide kanten én de bovenzijde van het scherm een brede gloed op de muur uit te stralen. Dit sfeervolle licht maakt van jouw woonkamer een scene uit de film.

Smart TV

Ook deze nieuwe lijn van Philips OLED TV's heeft Android als Smart-platform. De nieuwste Android Nougat editie. Hiermee kun je ook de nieuwe Google Assistant maakt het mogelijk om via de slanke afstandsbediening via spraak de televisie te bedienen. Je kunt hiermee content opzoeken, van kanaal wisselen én als jouw smart home-apparatuur bedienen. Er wordt overigens ook nog een normale afstandsbediening, zonder microfoon maar met QWERTY-toetsenbord op de onderzijde, meegeleverd.

Philips P5-engine

De Philips P5-engine is de nieuwste 5 in 1 beeldverwerkingsengine die is gemaakt voor optimale scherpte en kleur. Deze engine is ideaal als je graag games of films streamt, want je ziet alles in haarscherp beeld. Zelfs "foutjes" worden gedetecteerd en gecorrigeerd.

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Philips 65OLED873
Merk Philips
Beeldscherm OLED
Resolutie 4K Ultra HD Certified
Smart Ja
Smart Platform Android
Aanbevolen televisie gebruik Optimaal films en series streamen, Optimaal gamen, Optimaal sport kijken
Ondersteunde HDR formaten Dolby Vision, HDR10, HLG
Merkspecifieke televisiewinkel Philips OLED
Tom's Choice Nee
Curved Nee
Wifi Geïntegreerd
Energieklasse A
Kleur Zilver
HDR Ja
Netflix Ja
3D Nee
LAN Ja
Digitale tuner Digitenne DVB-T, Kabel DVB-C, Satelliet DVB-S
Certificering Ziggo
Eigenschappen TV Afspelen via USB, Ambilight, Opnemen via USB
Maat 65 inch - 165 cm
Afmetingen in cm (BxHxD) incl. voet: 145,3 x 83,9 x 4,7 cm
Bekijk volledige specificaties
“Philips Oled ”
Beoordeling door Van Dijk (geplaatst op 09-05-2018)
Wat een mooie TV. Zeer onder de indruk van het beeld en de mogelijkheden. Oled tv is toch wel een bijzonder fraaie technologie. Wij zijn tevreden!
“65 inch Oled ”
Beoordeling door Jan de Vries (geplaatst op 25-02-2018)
Is deze al leverbaar? waar is deze te zien werkend en wel ?
Back to top
  Loading...