Philips 65OLED903

3.499,-

Ruim op voorraad

€500 cashback
Prijs na cashback 2.999
Tijdelijk 500 euro cashback bij aankoop van deze Philips TV.
De actie duurt tot 3 januari 2019.
  • Houd rekening met langere levertijden in verband met de drukte
  • Winkel 7 dagen per week open
  • Klantbeoordeling 9.1 uit 19.000+ reviews

Philips 65OLED903 - 4K UHD OLED TV

Geniet met de Philips OLED903 van spectaculaire ervaringen. Ontdek de OLED+ TV met scherpe 4K UHD beelden en geluid van Bowers & Wilkins. Kijk eindeloos films en TV, luister naar jouw favoriete muziek, surf door je apps en speel games online dankzij Google Play Store en de Philips App Gallery. Met Google Assistent bedien je deze 65OLED903 ook nog eens supereenvoudig met je stem.

Specificaties

  • OLED TV
  • 65 inch
  • P5 Perfect Picture Engine
  • Ambilight
  • Geluid van Bowers & Wilkins
  • 4K UHD

Levensechte beelden

Elke scene lijkt levensecht met de 65OLED903. De afzonderlijke pixels van het OLEDscherm kunnen worden gedimd of uitgeschakeld voor diepere donkere tinten, levendige kleuren en verbazingwekkend contrast. Ook details in schaduwen en felle delen worden nauwkeurig gereproduceerd. En met de Philips-videoverwerkingsengine wordt iedere beweging vloeiend weergegeven.

Philips P5-engine

De OLED903 verzekert je van fantastisch beeld dankzij de P5 Perfect Engine. Details hebben meer diepte, kleuren zijn levendig en natuurlijk, contrast is helder en de bewegingen zijn zo vloeiend dat je tijdens een voetbalwedstrijd de bal nooit uit het oog verliest.

Geluid van Bowers & Wilkins.

Naast beeld is het geluid van een TV ook erg belangrijk voor een ultieme ervaring. Deze Philips OLED+ TV heeft geluid van de audio-experts van Bowers & Wilkins. Het design van de luidspreker is niet alleen mooi om te zien, het design zorgt ook voor geweldige prestaties. De bas is rijk en vol, en de details zijn zeer helder. Zelfs bij een laag volume. Jouw TV-ervaring wordt dankzij het geluid nog beter.

Ambilight. De emotie spat van het scherm af.

Een OLED scherm en Ambilight creëren extra diepte en beleving tijdens het kijken van een film of het spelen van games. De slimme LED’s aan de randen van de TV schijnen de kleuren op het scherm in realtime naar de muren en de rest van de kamer. Het scherm voelt groter en je voorziet jouw kamer van extra sfeerverlichting.

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Philips 65OLED903
Merk Philips
Beeldscherm OLED
Resolutie 4K Ultra HD Certified
Smart Ja
Smart Platform Android
Aanbevolen televisie gebruik Optimaal films en series streamen, Optimaal gamen
Merkspecifieke televisiewinkel Philips OLED
Tom's Choice Nee
Curved Nee
Wifi Geïntegreerd
Energieklasse B
Kleur Zwart
HDR Ja
Netflix Ja
3D Nee
LAN Ja
Digitale tuner Digitenne DVB-T, Kabel DVB-C, Satelliet DVB-S
Certificering Ziggo
Eigenschappen TV Afspelen via USB, Ambilight, Opnemen via USB
Maat 65 inch - 165 cm
Bekijk volledige specificaties
“beste van het beste”
Beoordeling door Martin (geplaatst op 22-11-2018)
Wij hebben altijd een 55 inch televisie gehad en zijn nu overgestapt op een 65 inch. Aan het begin is het wel heel groot, maar je went er snel aan. Je merk wel echt dat het een oled is, de kleuren zijn super top. Tevens is de sounbar onder de televisie verwerkt.
Back to top
  Loading...