Televisiewinkel gaat verder als HelloTV!
Ga naar HelloTV >

Philips 65PUS6703: Ultraslanke 4K Smart LED-TV

Deze Philips 65PUS6703 Smart TV heeft een rijke kwaliteit en is ook nog supergebruiksvriendelijk. Dankzij Pixel Precise Ultra HD ziet het beeld er vloeiend en scherp uit. En het contrast, de kleur en scherpte worden verbeterd door HDR Plus, hierdoor geniet jij van levendige scènes. Ga direct naar jouw favoriete content met SAPHI, SAPHI vereenvoudigt de complexe Smart TV-opties. Je hoeft alleen maar op de knop 'Home' van je afstandsbediening te drukken om een helder en eenvoudig menusysteem te laten verschijnen. Met de Philips App Galary maak je gebruik van een grote collectie online apps die je kan gebruiken zodra jouw Smart TV is verbonden met het internet.

Specificaties

  • 4K UHD
  • 65" (164 cm)
  • Quad Core processor
  • HDR Plus
  • DTS HD geluidsysteem

4K Ultra HD

Met 4K Ultra HD van de Philips 65PUS6703 geniet je van vier keer de resolutie van gewoon Full HD dankzij meer dan acht miljoen pixels en de unieke Ultra Resolution Upscaling-technologie. Geniet van scherper beeld met meer contrast, diepte, natuurlijke bewegingen en levendige details.

Pixel Precise Ultra HD

Deze Philips 65PUS6703 is voorzien van Pixel Precise Ultra HD. De beeldkwaliteit van deze TV is te vinden in elk detail. De Pixel Precise Ultra HD Engine zorgt voor vloeiende maar scherpe bewegende beelden en uitzonderlijk contrast. Ontdek dieper zwart, witter wit, levendige kleuren en natuurlijke huidtinten, altijd en bij elke bron.

Micro Dimming Pro

Het beste contrast altijd en overal wordt voor geproduceerd door Micro Dimming Pro. Micro Dimming Pro optimaliseert het contrast op jouw TV op basis van de lichtomstandigheden in je kamer. Geniet van geweldig contrast voor een levensechte visuele beleving, zowel overdag als 's avonds.

DTS HD

Met de Philips 65PUS6703 luister je naar geweldig geluid. DTS HD zorgt voor een optimale geluidsverwerking door behoud van het oorspronkelijke geluid zodat je kan genieten van een betere geluidskwaliteit uit je luidsprekers met kristalheldere dialogen.

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Philips 65PUS6703
Merk Philips
Beeldscherm LED
Resolutie 4K
Smart Ja
Smart Platform Merk specifiek
Aanbevolen televisie gebruik Optimaal films en series streamen
Ondersteunde HDR formaten HDR10
Merkspecifieke televisiewinkel Philips Ambilight
Tom's Choice Nee
Wifi Geïntegreerd
Energieklasse A+
Kleur Grijs
HDR Ja
Netflix Ja
LAN Ja
Digitale tuner Digitenne DVB-T, Kabel DVB-C
Certificering Ziggo
Eigenschappen TV Afspelen via USB, Ambilight
Serie 6000
Maat 65 inch - 165 cm
Afmetingen in cm (HxBxD) incl. voet : 146,2 x 88,4 x 29,6 cm
Beeldkwaliteit index 100 Hz
Bekijk volledige specificaties
Back to top
  Loading...