59,95

Niet op voorraad

  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
  • Bezoek onze winkel in Naarden
  • Klantbeoordeling 9.1 uit 19.000+ reviews

Philips Hue Bridge

De Philips Hue Bridge is het hart van het systeem. De Hue Bridge ontgrendelt de eindeloze mogelijkheden via de Philips Hue App. De Philips Hue Bridge is alles wat je nodig hebt om je persoonlijke Philips Hue-systeem op te zetten. Installeer de Bridge, download de Philips Hue App en je kunt aan de slag. Geniet van de mogelijkheden van Philips Hue en bedien je lampen vanaf je smartphone of tablet, of zelfs met je stem. Philips Hue is gebaseerd op ZigBee, een betrouwbare technologie met laag vermogen voor het bedienen van je lampen. Er worden voortdurend nieuwe functies en verbeteringen toegevoegd aan het systeem.

Specificaties

  • Philips Hue Bridge
  • Maximaal aan te sluiten lampen: 50
  • In de doos: Bridge, ethernetkabel en stroomadapter
  • Montage: Desktop of Muur
  • ZigBee-technologie
  • Nodig om je lampen te bedienen

Voeg tot wel 50 Philips Hue-lampen toe

Verlicht jouw woonkamer, slaapkamer en studeerkamer met de mooiste verlichting dankzij de Bridge. De Bridge is krachtig genoeg om tot 50 lampen te kunnen bedienen, dus je kunt je hele woning uitrusten met Hue. Het enige wat je hoeft te doen is de Philips Hue-lampen die je wilt selecteren en verbinden met jouw Philips Hue Bridge.

Uitbreidbaar met Philips Hue-accessoires

In het Philips Hue-systeem kun je ook tot 12 accessoires aansluiten om je ervaringen met connected verlichting nog meer te versterken. Voeg een Philips Tap toe om met één druk op de knop jouw lampen aan of uit te zetten. Of een bewegingssensor zodat alles automatisch gaat.

Slimme bediening, thuis en als je weg bent

Met de apps voor Philips Hue op iOS en Android kun je je lampen op afstand bedienen van waar je ook bent. Controleer of je de lampen wel hebt uitgedaan voordat je van huis vertrok of schakel ze in als je later thuis komt dan verwacht. Dit is niet alleen heel handig maar ook ontzettend veilig. Het lijkt namelijk net alsof je thuis bent wanneer je lampen aan staan.

Bedien je lampen met je stem

Ontdek alle mogenlijk heden van Philips Hue met de Philips Hue Bridge. Philips Hue werkt met Amazon Alexa, Apple HomeKit en Google Home, onder besturing van de Google Assistant, zodat je je lampen ook met je stem kunt bedienen. Schakel je lampen in en uit of dim je lampen naar de gewenste helderheid voor een perfecte sfeer. Je kunt zelfs vooraf ingestelde scènes oproepen, kleuren aanpassen en nog veel meer, alles zonder ook maar een vinger te bewegen.

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Philips Hue Bridge
Merk Philips Hue
Bekijk volledige specificaties
Back to top
  Loading...