Philips Hue Dimmer Switch

Normale prijs: 24,95

Special Price 19,95

Niet op voorraad

  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
  • Bezoek onze winkel in Naarden
  • Klantbeoordeling 9.1 uit 19.000+ reviews

Philips Hue Dimmer Switch

Breid je systeem uit met de Philips Hue Dimmer Switch en bestuur de Philips Hue lampen vanaf de bank. Met de Philips Hue dimmer kun je je favoriete lichtinstellingen eenvoudig dimmen en opvoeren. Dim eenvoudig het licht wanneer je een film aan het kijken bent voor meer spanning en sensatie. De dimmer werkt als een normale wandschakelaar en dimmer. Plaats hem waar je maar wilt met behulp van schroeven of plakband op de achterplaat van de schakelaar. De Philips Hue dimmer heeft batterijvoeding dus er is geen installatie nodig.

Specificaties

  • Philips Hue Dimmer Switch
  • Levensduur: 50.000 klikken
  • Draadloos Hue lampen dimmer en opvoeren
  • Werkt op batterij
  • Max. aantal lampen per schakelaar: 10 indien niet gekoppeld met de Hue Bridge

Zet hem neer waar het ertoe doet

De Philips Hue dimmer werkt als een normale wandschakelaar en dimmer. Je kunt hem overal plaatsen waar je maar wilt met behulp van schroeven of plakband op de achterplaat van de schakelaar. Plaats de Philips Hue dimmer op de plek waar iedereen makkelijk bij kan.

Gebruik hem als afstandsbediening

Pak de afstandsbediening en gebruik hem voor je gemak overal waar je wilt. De bedieningsunit van de schakelaar is magnetisch en kan losgekoppeld worden van de basisplaat. Hierdoor kan je de dimmer meenemen naar de bank of keuken en vanuit daar de Hue lampen dimmen of opvoeren.

Schakel tussen scènes

Als je de dimmer gebruikt met Philips Hue white ambiance- of Philips Hue white and color ambiance-producten kun je de 'Aan'-knop gebruiken om te schakelen tussen vier lichtrecepten. Ook kan je hiervoor de Philips Hue App gebruiken om je vier favoriete scènes te configureren. Jij hebt het voor het zeggen.

Philips Hue Bridge

Verbind je Philips Hue Dimmer Switch met de Bridge om deze te kunnen bedienen via de Philips Hue App op je smartphone of tablet. Ook kan je schakelaars toevoegen aan je systeem. Stel voor een complete beleving van Philips Hue timers, waarschuwingen, alarmen en meer in.

Bestel hier de Philips Hue Bridge

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Philips Hue Dimmer Switch
Merk Philips Hue
Bekijk volledige specificaties
Back to top
  Loading...