Philips Hue Ensis Hanglamp White and Color Ambiance Wit

399,99

Niet op voorraad

  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
  • Bezoek onze winkel in Naarden
  • Klantbeoordeling 9.1 uit 19.000+ reviews

Philips Hue Ensis Hanglamp White and Color Ambiance Wit

De Philips Hue white and color ambiance Ensis-hanglamp heeft een mooi slank ontwerp en past in boven iedere tafel. De lampen creëert sterker en zwakker licht, waardoor functioneel en sfeervol licht eenvoudig kunnen worden gecombineerd. Met alle tinten wit licht en 16 miljoen kleuren is deze lamp perfect voor in je eetkamer. Dim deze lamp zonder installatie of kabels. Het dimmen van Hue lampen is super eenvoudig. Verbind jouw Philips Hue lampen met de Bridge en ontdek de eindeloze mogelijkheden.

Specificaties

  • Philips Hue White and Color Ambiance
  • Hanglamp
  • Materiaal: aluminium
  • 16 miljoen kleuren
  • 50.000 wittinten
  • Draadloos regelbare LED-lamp

Wees creatief met 16 miljoen kleuren

Met deze Hue hanglamp heb je keuze uit 16 miljoen kleuren om de sfeer in je kamer onmiddellijk te veranderen. Stel de kleuren moeiteloos in met één druk op de knop. Gebruik een favoriete foto en herleef dat speciale moment met gekleurde lichteffecten. Bewaar je favoriete lichtinstellingen en roep ze met één vingerbeweging weer op wanneer je maar wilt.

Synchroniseer lampen met muziek, films en games

Breid je beleving van TV kijken uit naar de hele kamer of synchroniseer licht met je favoriete muziek en zie hoe het licht reageert op het ritme. Ook til je de beleving van gamen naar het volgende niveau. Jouw favoriete films, muziek en games komen nog meer tot leven dankzij Philips Hue. Download apps van derden en ontdek de verbazingwekkende dingen die je kunt doen met Philips Hue.

Eenvoudig bedienen van de Hue lamp

Met de apps voor Philips Hue op iOS en Android kan je de lamp op afstand bedienen. Je kan op de app zien of je de lampen uit hebt gedaan voordat je van huis vertrok of je lampen uitschakelen als je later thuis bent dan verwacht. Verder kan je de helderheid en kleuren van de lamp aanpassen via deze App. Hierdoor maak jij je eigen persoonlijke sfeerverlichtig.

Philips Hue Bridge

Verbind je Philips Hue White and Color Ambiance hanglamp met de Bridge om ze te kunnen bedienen via de Philips Hue App op je smartphone of tablet. Ook kan je schakelaars toevoegen aan je systeem. Stel voor een complete beleving van Philips Hue timers, waarschuwingen, alarmen en meer in.

Bestel hier de Philips Hue Bridge

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Philips Hue Ensis Hanglamp White and Color Ambiance Wit
Merk Philips Hue
Energieklasse A+
Bekijk volledige specificaties
Back to top
  Loading...