Philips Hue Go white

79,95

Niet op voorraad

  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
  • Bezoek onze winkel in Naarden
  • Klantbeoordeling 9.1 uit 19.000+ reviews

Philips Hue White and Color Ambiance Go Draagbare Lamp

Geniet overal van de mooiste sfeerverlichting met de Hue White and Color Ambiance Go draagbare lamp. Je kan deze lamp aansluiten op het stopcontact of zonder snoer gebruiken dankzij de ingebouwde accu. De accu van de draadloze hue lamp gaat tot wel 3 uur mee. Ook in de draagbare modus kun je de Philips Hue Go volledig instellen met jouw mobiele apparaat. Met de Hue Go maak je speciale momenten nog mooier met levendig licht. Deze lamp heeft 5 gepatenteerde natuurlijke en dynamische effecten: Cozy Candle, Sunday Coffee, Meditation, Enchanted Forest en Night Adventure. Elk dynamisch effect heeft een eigen kleurenmix voor de juiste sfeer. Synchroniseer jouw Hue Go lamp met muziek, films en games voor een levensechte belevenis. De Philips Hue Go is niet waterdicht, maar wel bestand tegen hoge vochtigheid.

Specificaties

  • Philips Hue White and Color Ambiance
  • Draadloze lamp
  • Keuze uit 16 miljoen kleuren en 50.000 wittinten
  • Hue app met spraakfunctie
  • Vermogen lamp: 6W
  • LED kleurverlichting
  • Levensduur tot 20.000 uur

Wees creatief met 16 miljoen kleuren

Met deze Hue lamp heb je keuze uit 16 miljoen kleuren om de sfeer in je kamer onmiddellijk te veranderen. Stel de kleuren moeiteloos in met één druk op de knop. Gebruik een favoriete foto en herleef dat speciale moment met gekleurde lichteffecten. Bewaar je favoriete lichtinstellingen en roep ze met één vingerbeweging weer op wanneer je maar wilt.

Eenvoudig bedienen van de Hue lamp

Met de apps voor Philips Hue op iOS en Android kan je de lamp op afstand bedienen. Je kan op de app zien of je de lampen uit hebt gedaan voordat je van huis vertrok of je lampen uitschakelen als je later thuis bent dan verwacht. Verder kan je de helderheid en kleuren van de lamp aanpassen via deze App. Hierdoor maak jij je eigen persoonlijke sfeerverlichtig.

Regeling op het product

Zonder mobiel apparaat kan je de Philips Hue Go ook bedienen. Je hoeft alleen maar de lichtinstellingen te activeren met de knop op het apparaat. Je hebt keuze uit 7 verschillende lichteffecten: functioneel warm witlicht, koel stimulerend daglicht en 5 natuurlijke dynamische lichteffecten voor speciale momenten. Door snel te tikken en de knop vast te houden kan je ook de gewenste kleur kiezen.

Timers

Ook kan je handige timers instellen met deze Hue lamp dankzij de schemafunctie van de Philips Hue App. Stel de lampen in om in te schakelen op een vooraf ingestelde tijd, zodat de lichten aan zijn wanneer je thuiskomt. Je kunt zelfs in kamers het licht op verschillende tijden laten inschakelen. En natuurlijk kun je het licht 's avonds geleidelijk laten uitschakelen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat er nog lampen aan zijn.

Philips Hue Bridge

Verbind je Philips Hue Go lamp met de Bridge om ze te kunnen bedienen via de Philips Hue App op je smartphone of tablet. Ook kan je schakelaars toevoegen aan je systeem. Stel voor een complete beleving van Philips Hue timers, waarschuwingen, alarmen en meer in.

Bestel hier de Philips Hue Bridge

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Philips Hue Go white
Merk Philips Hue
Bekijk volledige specificaties
Back to top
  Loading...