Philips Hue GU10 losse lamp

59,95

Niet op voorraad

  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
  • Bezoek onze winkel in Naarden
  • Klantbeoordeling 9.1 uit 19.000+ reviews

Philips Hue White and Color Ambiance GU10 losse lamp

Geniet van wit en gekleurd licht met de Philips Hue White and Color Ambiance-lamp. Deze hoge kwaliteit lampen bieden je eindeloos veel mogelijkheden. Schep voor elk moment de juiste sfeer en decoreer je woning met warm tot koelwit licht of gekleurd licht. Met deze lampen kan je tot wel 16 miljoen kleuren kiezen. Het warmewit licht zorgt ervoor dat je natuurlijk wakker wordt en relaxt in slaapvalt. Ook zijn deze lampen heel eenvoudig te dimmen. Zonder kabels, een elektricien of installatiewerk. Dit product is alleen dimbaar als het is verbonden met de Philips Hue Bridge of met een apparaat dat compatibel is met Philips Hue. Deze LED-lamp kun je draadloos bedienen als je hem verbindt met de Philips Hue Bridge voor slimme bediening of met de Philips Hue dimmer switch. De Philips Hue GU-10-lamp is ontworpen om naadloos in jouw bestaande armaturen te passen. Hierdoor is het een slim, energiezuinig alternatief voor traditionele halogeenspots.

Specificaties

  • Philips Hue White and Color Ambiance
  • 1x GU10 lamp
  • Hue app met spraakfunctie
  • 16 miljoen kleuren
  • 50.000 wittinten
  • Draadloos regelbare LED-lamp

Wees creatief met 16 miljoen kleuren

Met deze Hue lamp heb je keuze uit 16 miljoen kleuren om de sfeer in je kamer onmiddellijk te veranderen. Stel de kleuren moeiteloos in met één druk op de knop. Gebruik een favoriete foto en herleef dat speciale moment met gekleurde lichteffecten. Bewaar je favoriete lichtinstellingen en roep ze met één vingerbeweging weer op wanneer je maar wilt.

Synchroniseer lampen met muziek, films en games

Breid je beleving van TV kijken uit naar de hele kamer of synchroniseer licht met je favoriete muziek en zie hoe het licht reageert op het ritme. Ook til je de beleving van gamen naar het volgende niveau. Jouw favoriete films, muziek en games komen nog meer tot leven dankzij Philips Hue. Download apps van derden en ontdek de verbazingwekkende dingen die je kunt doen met Philips Hue.

Eenvoudig bedienen van de Hue lamp

Met de apps voor Philips Hue op iOS en Android kan je de lamp op afstand bedienen. Je kan op de app zien of je de lampen uit hebt gedaan voordat je van huis vertrok of je lampen uitschakelen als je later thuis bent dan verwacht. Verder kan je de helderheid en kleuren van de lamp aanpassen via deze App. Hierdoor maak jij je eigen persoonlijke sfeerverlichtig.

Timers

Ook kan je handige timers instellen met deze Hue lamp dankzij de schemafunctie van de Philips Hue App. Stel de lampen in om in te schakelen op een vooraf ingestelde tijd, zodat de lichten aan zijn wanneer je thuiskomt. Je kunt zelfs in kamers het licht op verschillende tijden laten inschakelen. En natuurlijk kun je het licht 's avonds geleidelijk laten uitschakelen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat er nog lampen aan zijn.

Philips Hue Bridge

Verbind je Philips Hue White and Color Ambiance GU10 lamp met de Bridge om ze te kunnen bedienen via de Philips Hue App op je smartphone of tablet. Ook kan je schakelaars toevoegen aan je systeem. Stel voor een complete beleving van Philips Hue timers, waarschuwingen, alarmen en meer in.

Bestel hier de Philips Hue Bridge

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Philips Hue GU10 losse lamp
Merk Philips Hue
Bekijk volledige specificaties
Back to top
  Loading...