Philips Hue Iris clear

79,95

Niet op voorraad

  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
  • Bezoek onze winkel in Naarden
  • Klantbeoordeling 9.1 uit 19.000+ reviews

Philips Hue Iris Clear

Philips Hue Iris Clear is ontworpen om indirecte sfeerverlichting te creëren bij jou thuis. Dit is de perfecte lamp om specifieke meubels of architectonische kenmerken in je woning te benadrukken. Doordat het een product met een netsnoer is, kun je het gemakkelijk verplaatsen en overal gebruiken waar een wandcontactdoos beschikbaar is. Plaats deze Hue lamp op je bureau, nachtkastje of boekenkast voor een gezellige sfeer in jouw kamer. Breid je beleving van TV kijken uit naar de hele kamer met de Hue Iris Clear of synchroniseer licht met je favoriete muziek en zie hoe het licht reageert op het ritme. 

Specificaties

  • Philips Hue White and Color Ambiance
  • Vermogen lamp: 10W
  • LED kleurverlichting
  • Dimbaar
  • Ideaal voor sfeercreatie
  • Speciaal ontworpen voor: woonkamer, slaapkamer & kinderkamer
  • Levensduur tot 20.000 uur

Kleuren van de Hue lamp

Philips Hue komt met drie typen slimme lampen in verschillende modellen en vormen. Voor eenvoudige bediening en comfort kies je voor de Hue White. Wil je iets meer spelen met verschillende tinten wit licht, kies dan voor Hue White Ambiance. Wil je nog een stapje verdergaan en spelen met kleur dan kies je voor de Hue White and Color.

Eenvoudig bedienen van de Hue lamp

Met de apps voor Philips Hue op iOS en Android kan je de Iris Clear op afstand bedienen. Je kan op de app zien of je de lampen uit hebt gedaan voordat je van huis vertrok of je lampen uitschakelen als je later thuis bent dan verwacht. Verder kan je de kleur en helderheid van de lamp aanpassen via deze App. Hierdoor maak jij je eigen persoonlijke sfeerverlichtig. 

Timers

Ook kan je handige timers instellen met deze Hue lamp dankzij de schemafunctie van de Philips Hue App. Stel de lampen in om in te schakelen op een vooraf ingestelde tijd, zodat de lichten aan zijn wanneer je thuiskomt. Je kunt zelfs in kamers het licht op verschillende tijden laten inschakelen. En natuurlijk kun je het licht 's avonds geleidelijk laten uitschakelen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat er nog lampen aan zijn.

Philips Hue Bridge

Verbind je Philips Hue Iris Clear met de Bridge om ze te kunnen bedienen via de Philips Hue App op je smartphone of tablet. Ook kan je schakelaars toevoegen aan je systeem. Stel voor een complete beleving van Philips Hue timers, waarschuwingen, alarmen en meer in.

Bestel hier de Philips Hue Bridge

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Philips Hue Iris clear
Merk Philips Hue
Bekijk volledige specificaties
Back to top
  Loading...