Philips Hue LightStrip Plus 2 meter

79,95

Niet op voorraad

  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
  • Bezoek onze winkel in Naarden
  • Klantbeoordeling 9.1 uit 19.000+ reviews

Philips Hue White and Color Lightstrip Plus

Voeg een Lightstrip Plus toe aan je Philips Hue-systeem en creëer echte sfeerverlichting in jouw hele huis. Lightstrip Plus biedt je de flexibiliteit om te buigen, in te korten of te verlengen voor een toepassing naar jouw keuze. Met de hoge lichtopbrengst van 1600 lumen levert de Philips Hue Lightstrip Plus genoeg licht om te worden gebruikt als zowel decoratieve en functionele lichtbron. Integreer de Philips Hue Lightstrip Plus in meubels, in koven, onder keukenkastjes of om architectuurkenmerken te benadrukken met jouw eigen ingestelde sfeerverlichting. Philips Hue Lightstrip Plus is de meest veelzijdige en robuuste lichtbron die jouw kamer tot leven brengt.

Specificaties

  • Philips Hue Whirte and Color
  • Lampvermogen: 20W
  • Lengte 2 meter
  • Ingebouwde LED
  • Inclusief stroomadapter
  • Verlengbaar tot 10 meter
  • Speciaal ontworpen voor de woonkamer, slaapkamer en studeerkamer

Uiterste flexibiliteit: vormen, buigen en verlengen

Philips Hue Lightstrip Plus is de meest flexibele lichtbron die je je kunt voorstellen. Je kunt de strip in bijna elke vorm buigen en het kleefband op de rug ervan gebruiken om hem op elk massief oppervlak te bevestigen. Indien nodig kun je de Philips Hue Lightstrip Plus op maat knippen op de knipmarkeringen. Ook is de Philips Lightstrip Plus verlengbaar tot 10 meter door er een 1 meter lange verlengstrip aan toe te voegen.

Bestel hier de Philips Hue Lightstrip Plus 1 meter verlenging

Eenvoudig bedienen van de Hue lamp

Met de apps voor Philips Hue op iOS en Android kan je de Lightstrip Plus op afstand bedienen. Je kan op de app zien of je de lampen uit hebt gedaan voordat je van huis vertrok of je lampen uitschakelen als je later thuis bent dan verwacht. Verder kan je de kleur en helderheid van de lamp aanpassen via deze App. Hierdoor maak jij je eigen persoonlijke sfeerverlichtig. 

Timers

Ook kan je handige timers instellen met deze Hue lamp dankzij de schemafunctie van de Philips Hue App. Stel de lampen in om in te schakelen op een vooraf ingestelde tijd, zodat de lichten aan zijn wanneer je thuiskomt. Je kunt zelfs in kamers het licht op verschillende tijden laten inschakelen. En natuurlijk kun je het licht 's avonds geleidelijk laten uitschakelen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat er nog lampen aan zijn.

Philips Hue Bridge

Verbind je Philips Hue Lightstrip Plus met de Bridge om ze te kunnen bedienen via de Philips Hue App op je smartphone of tablet. Ook kan je schakelaars toevoegen aan je systeem. Stel voor een complete beleving van Philips Hue timers, waarschuwingen, alarmen en meer in.

Bestel hier de Philips Hue Bridge

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Philips Hue LightStrip Plus 2 meter
Merk Philips Hue
Bekijk volledige specificaties
Back to top
  Loading...