Philips Hue Motion Sensor

39,95

Niet op voorraad

  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
  • Bezoek onze winkel in Naarden
  • Klantbeoordeling 9.1 uit 19.000+ reviews

Philips Hue Motion Sensor

Met de Philips Hue Motion Sensor bedien je jouw Hue-lampen automatisch. Voeg heel eenvoudig de Hue bewegingssensor toe aan je Philips Hue-systeem. Je kunt de sensor overal in je woning plaatsen, want hij heeft batterijvoeding en werkt volledig draadloos. Verbind de Philips Hue bewegingssensor via de Philips Hue App met je Philips Hue Bridge, en jouw Philips Hue lampen springen automatisch aan wanneer jij de kamer binnen komt lopen. Je kunt in de app kiezen welke scène of lichtinstelling getriggerd moet worden als er beweging wordt gedetecteerd. De lampen gaan ook automatisch weer uit als er geen beweging meer wordt gedetecteerd

Specificaties

  • Philips Hue Sensor
  • De sensor vereist verbinding met de Philips Hue Bridge
  • Hue app met spraakfunctie
  • Montageopties: Desktop & muur
  • Max. aantal accessoires koppelen: 10
  • Max. aantal lampen koppelen: 50

Dag- en nachtinstelling

Met de Motion Sensor is het mogelijk verschillende lichtinstellingen te programmeren voor dag en nacht. Overdag kan de sensor een helderwit licht inschakelen dat helpt je beter zien. En ’s nachts kan de sensor een zacht nachtlampje inschakelen als je uit bed komt. Genoeg licht om in het donker door het huis te lopen zonder de rest van het gezin te wekken.

Geïntegreerde daglichtsensor

Dankzij een ingebouwde daglichtsensor gaan je lampen alleen aan als dat nodig is. Je kunt de lichtgevoeligheid van de sensor gemakkelijk aanpassen in de Philips Hue App, zodat de sensor alleen de Hue-lampen inschakelt als je een beetje extra licht nodig hebt. Als er geen beweging meer wordt gedetecteerd, dimmen de lampen. De bewegingssensor helpt je ook energie te besparen door automatisch de lampen uit te doen in ruimten die niet gebruikt worden.

Zet hem neer waar het ertoe doet

De Philips Hue Motion Sensor heeft batterijvoeding, dus hij is volledig draadloos. Je kan de bewegingssensor overal binnen enkele minuten instaleren. Zet hem eenvoudig op een boekenplank of een kastje of monteer hem aan de wand of het plafond met de meegeleverde schroef. Je kunt hem met de ingebouwde magneet zelfs op metalen oppervlakken zoals je koelkast bevestigen.

Hue Bridge

Verbind je Philips Hue Motion Sensor met de Bridge om deze te kunnen bedienen via de Philips Hue App op je smartphone of tablet. Ook kan je schakelaars toevoegen aan je systeem. Stel voor een complete beleving van Philips Hue timers, waarschuwingen, alarmen en meer in.

Bestel hier de Philips Hue Bridge

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Philips Hue Motion Sensor
Merk Philips Hue
Bekijk volledige specificaties
Back to top
  Loading...