Philips Hue Starterkit White Ambiance E27 met dimmer

149,95

Niet op voorraad

  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
  • Bezoek onze winkel in Naarden
  • Klantbeoordeling 9.1 uit 19.000+ reviews

Philips Hue White Ambiance Starterkit E27 lampen

Met de Philips Hue White Ambiance Starterkit E27 Lampen geef je jouw woonkamer een gezellige sfeer. De inhoud van deze Philips Hue White Ambiance starterkit bestaat uit 3 lampen, een Bridge en een dimmer switch. De lampen die in dit pakket geleverd worden zijn de White Ambiance E27 lampen. Met deze lampen kan je jouw woning verlichten met 50.000 wittinten. Verlicht jouw kamer met warm licht of met koel daglicht, de keuze is aan jou. Met de Hue dimmer dim je de Hue lampen met een druk op de knop. Ook kan je de lampen weer opvoeren met deze dimmer. En dankzij de Hue Bridge koppel en bestuur jij de lampen op de meest eenvoudige manier.

Specificaties

  • Philips Hue White Ambiance Starterkit
  • Levensduur lamp: ongeveer 250000 uur
  • Vermogen Lamp: 25 Watt
  • Fitting lamp: E27
  • Energielabel lamp: A+
  • Maximaal aantal lampen dat op de Bridge kan worden aangesloten: 50
  • Levensduur schakelaar: 50000 klikken

Starterkit White Ambiance E27

Deze Philips Hue white starterkit bevat 3 lampen, een Bridge en een dimmer switch. De lampen die bij het starterkit horen zijn de Philips Hue White Ambiance lampen. Deze lampen bieden 50.000 verschillende kleuren wit licht en verlichten jouw hele woonkamer.

Met de Hue dimmer dim jij jouw lampen super snel en eenvoudig. Zonder kabels, een elektricien of installatiewerk.

En wanneer je de Hue Bridge verbind met de Hue lampen ontdek je wat er allemaal mogelijk is met Philips Hue. Bedien de lampen vanaf je smartphone of tablet via de Philips Hue App, of voeg schakelaars toe aan je systeem om je lampen te activeren.

Creëer je eigen sfeer met warmwit tot koel daglicht

Decoreer je woning met warm tot koelwit licht en creëer een gezellige sfeer in je kamer. Geniet het hele jaar van verschillende stijlen, met helderwit licht dat doet denken aan een frisse lentebries, het warmwitte licht van de zomerzon of ijskoud winters daglicht. Ook kan Philips Hue je helpen wakker worden en in slaap vallen. De helderheid van het licht neemt geleidelijk toe om het effect van een zonsopkomst na te bootsen. Daardoor word je op een natuurlijke manier wakker in plaats van gewekt te worden door het lawaai van een wekker. 's Avonds helpt het warmwitte licht je te ontspannen en je lichaam voor te bereiden op een goede nachtrust.

Eenvoudig bedienen van de Hue lamp

Met de apps voor Philips Hue op iOS en Android kan je de lamp op afstand bedienen. Je kan op de app zien of je de lampen uit hebt gedaan voordat je van huis vertrok of je lampen uitschakelen als je later thuis bent dan verwacht. Verder kan je de helderheid en wittinten van de lamp aanpassen via deze App. Hierdoor maak jij je eigen persoonlijke sfeerverlichtig. 

Timers

Ook kan je handige timers instellen met deze Hue lamp dankzij de schemafunctie van de Philips Hue App. Stel de lampen in om in te schakelen op een vooraf ingestelde tijd, zodat de lichten aan zijn wanneer je thuiskomt. Je kunt zelfs in kamers het licht op verschillende tijden laten inschakelen. En natuurlijk kun je het licht 's avonds geleidelijk laten uitschakelen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat er nog lampen aan zijn.

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Philips Hue Starterkit White Ambiance E27 met dimmer
Merk Philips Hue
Bekijk volledige specificaties
Back to top
  Loading...