Philips Hue Starterkit White and Color Ambiance GU10 met dimmer

199,95

Niet op voorraad

  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
  • Bezoek onze winkel in Naarden
  • Klantbeoordeling 9.1 uit 19.000+ reviews

Philips Hue White and Color Ambiance Starterkit GU10 spots

Verlicht jouw hele woonkamer in een keer met de starterkit van Philips Hue. De inhoud van deze Philips Hue White and Color Ambiance Starterkit GU10 bestaat uit 3 lampen, een Bridge en een dimmer switch. Deze White and Color Ambiance GU10 lampen bieden je 50.000 wittinten en 16 miljoen verschillende kleuren. Met deze lampen kan je voor elk moment een juiste sfeerverlichting kiezen. De Philips Hue GU10-lamp is ontworpen om naadloos in jouw bestaande armaturen te passen. Hierdoor is het een slim, energiezuinig alternatief voor traditionele halogeenspots. Met de Hue dimmer dim je de Hue lampen heel makkelijk. Ook kan je de lampen weer opvoeren met deze dimmer. En met de Hue Bridge bestuur jij alle Hue lampen in jouw woning.

Specificaties

  • Philips Hue White and Color Starterkit
  • Levensduur lamp: ongeveer 250000 uur
  • Vermogen Lamp: 25 Watt
  • Energielabel lamp: A+
  • Fitting lamp: GU10
  • Maximaal aantal lampen dat op de Bridge kan worden aangesloten: 50
  • Levensduur schakelaar: 50000 klikken

Starterkit White and Color Ambiance GU10

Deze Philips Hue starterkit bevat 3 lampen, een Bridge en een dimmer switch. De lampen die bij het starterkit horen zijn de Philips Hue White and Color Ambiance lampen. Deze lampen geven sfeervol wit & gekleurd licht en verlichten jouw hele woonkamer.

Met de Hue dimmer dim jij jouw lampen super snel en eenvoudig. Zonder kabels, een elektricien of installatiewerk.

En wanneer je de Hue Bridge verbind met de Hue lampen ontdek je wat er allemaal mogelijk is met Philips Hue. Bedien de lampen vanaf je smartphone of tablet via de Philips Hue App, of voeg schakelaars toe aan je systeem om je lampen te activeren.

Wees creatief met 16 miljoen kleuren

Met deze Hue lampen heb je keuze uit 16 miljoen kleuren om de sfeer in je kamer onmiddellijk te veranderen. Stel de kleuren moeiteloos in met één druk op de knop. Gebruik een favoriete foto en herleef dat speciale moment met gekleurde lichteffecten. Bewaar je favoriete lichtinstellingen en roep ze met één vingerbeweging weer op wanneer je maar wilt.

Synchroniseer lampen met muziek, films en games

Breid je beleving van TV kijken uit naar de hele kamer of synchroniseer licht met je favoriete muziek en zie hoe het licht reageert op het ritme. Ook til je de beleving van gamen naar het volgende niveau. Jouw favoriete films, muziek en games komen nog meer tot leven dankzij Philips Hue. Download apps van derden en ontdek de verbazingwekkende dingen die je kunt doen met Philips Hue.

Eenvoudig bedienen van de Hue lamp

Met de apps voor Philips Hue op iOS en Android kan je de lamp op afstand bedienen. Je kan op de app zien of je de lampen uit hebt gedaan voordat je van huis vertrok of je lampen uitschakelen als je later thuis bent dan verwacht. Verder kan je de helderheid en kleuren van de lamp aanpassen via deze App. Hierdoor maak jij je eigen persoonlijke sfeerverlichtig.

Timers

Ook kan je handige timers instellen met deze Hue lamp dankzij de schemafunctie van de Philips Hue App. Stel de lampen in om in te schakelen op een vooraf ingestelde tijd, zodat de lichten aan zijn wanneer je thuiskomt. Je kunt zelfs in kamers het licht op verschillende tijden laten inschakelen. En natuurlijk kun je het licht 's avonds geleidelijk laten uitschakelen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat er nog lampen aan zijn.

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Philips Hue Starterkit White and Color Ambiance GU10 met dimmer
Merk Philips Hue
Bekijk volledige specificaties
Back to top
  Loading...