Philips Hue Starterkit White E27 met dimmer

99,95

Niet op voorraad

  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
  • Bezoek onze winkel in Naarden
  • Klantbeoordeling 9.1 uit 19.000+ reviews

Philips Hue White Starterkit E27 Lampen

Wil jij in een keer klaar zijn met jouw sfeer verlichting? Ga dan voor een Philips Hue starterkit. De inhoud van deze Philips Hue white starterkit bestaat uit 3 lampen, een Bridge en een dimmer switch. De White starterkit is voorzien van White E27 lampen. Deze lampen zorgen voor een warme sfeerverlichting in jouw hele woning. Met de Hue dimmer dim je het licht heel eenvoudig. Ook kan je de lampen weer opvoeren met deze dimmer. En dankzij de Hue Bridge bestuur jij het hele Philips Hue systeem. Dit pakket is perfect om jouw woonkamer te voorzien van een gezellige sfeer verlichting. En naast gezelligheid ook handigheid om de lampen te besturen.

Specificaties

  • Philips Hue starterkit 
  • Levensduur lamp: ongeveer 250000 uur
  • Energielabel lamp: A+
  • Vermogen Lamp: 9 Watt
  • Fitting lamp: E27
  • Maximaal aantal lampen dat op de Bridge kan worden aangesloten: 50
  • Levensduur schakelaar: 50000 klikken

Starterkit White E27

Deze Philips Hue white starterkit bevat 3 lampen, een Bridge en een dimmer switch. De lampen die bij het starterkit horen zijn de Philips Hue White lampen. Deze lampen geven sfeervol wit licht en verlichten jouw hele woonkamer.

Met de Hue dimmer dim jij jouw lampen super snel en eenvoudig. Zonder kabels, een elektricien of installatiewerk.

En wanneer je de Hue Bridge verbind met de Hue lampen ontdek je wat er allemaal mogelijk is met Philips Hue. Bedien de lampen vanaf je smartphone of tablet via de Philips Hue App, of voeg schakelaars toe aan je systeem om je lampen te activeren. 

Draadloos regelbare LED-lamp

Deze LED-lamp kun je draadloos bedienen als je hem verbindt met de Philips Hue Bridge voor slimme bediening of met de Philips Hue dimmer switch. Dit product is alleen dimbaar als het is verbonden met de Philips Hue Bridge of met een apparaat dat compatibel is met Philips Hue.

Eenvoudig bedienen van de Hue lamp

Met de apps voor Philips Hue op iOS en Android kan je de lamp op afstand bedienen. Je kan op de app zien of je de lampen uit hebt gedaan voordat je van huis vertrok of je lampen uitschakelen als je later thuis bent dan verwacht. Verder kan je de helderheid van de lamp aanpassen via deze App. Hierdoor maak jij je eigen persoonlijke sfeerverlichtig.

Timers

Ook kan je handige timers instellen met deze Hue lamp dankzij de schemafunctie van de Philips Hue App. Stel de lampen in om in te schakelen op een vooraf ingestelde tijd, zodat de lichten aan zijn wanneer je thuiskomt. Je kunt zelfs in kamers het licht op verschillende tijden laten inschakelen. En natuurlijk kun je het licht 's avonds geleidelijk laten uitschakelen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat er nog lampen aan zijn.

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Philips Hue Starterkit White E27 met dimmer
Merk Philips Hue
Bekijk volledige specificaties
Back to top
  Loading...