59,95

Niet op voorraad

  • Voor 18:00 besteld, morgen in huis
  • Bezoek onze winkel in Naarden
  • Klantbeoordeling 9.1 uit 19.000+ reviews

Philips Hue Tap

Met de Philips Hue Tap kan je met één druk op de knop vier favoriete lichtscènes oproepen of alle lampen tegelijk in- of uitschakelen. De tap-schakelaar is volledig draadloos en draagbaar. Gebruik de app om je persoonlijke scènes in te stellen. Je kunt de tap-schakelaar gebruiken zonder de Philips Hue-app te openen, ook wanneer je even geen wifi hebt. De tap-schakelaar werkt op kinetische energie, wat inhoudt dat je met een druk op de lichtschakelaar voldoende energie genereert om je slimme verlichting te bedienen. Een echt draadloze oplossing, zonder batterijen.

Specificaties

  • Philips Hue Tap
  • Schakelaar
  • 4 instelbare knoppen
  • Geen batterijen of kabeltjes nodig
  • Montage: los of op de muur
  • Levensduur: 50.000 klikken

Makkelijk aan te sluiten

In één minuut heb je de Hue Tap helemaal aangesloten. Volg de instructies in de Philips Hue-app en je kunt meteen aan de slag. Je kunt de standaardinstellingen van de tap-schakelaar gebruiken, maar je kunt ze ook meteen aanpassen aan je persoonlijke behoeften. Zo creeër je jouw eigen sfeerverlichting.

Monteren of op afstand gebruiken

Monteer de tap-schakelaar waar je maar wilt met de meegeleverde montageplaat of draag de schakelaar bij je, overal in huis. Stel voor elk moment van de dag de juiste sfeer in.

Compatibel met Apple HomeKit

Verbind je tap-schakelaar met de Philips Hue bridge en je kunt alle Apple HomeKit-compatibele apparaten bedienen. Met één druk op de knop kun je bijvoorbeeld je lampen uitschakelen en tegelijkertijd de temperatuur van je slimme thermostaat verlagen. En dankzij Siri kan je ook de lampen besturen door middel van je stem.

Philips Hue Bridge

Verbind je Philips Hue Tap met de Bridge om ze te kunnen bedienen via de Philips Hue App op je smartphone of tablet. Ook kan je schakelaars toevoegen aan je systeem. Stel voor een complete beleving van Philips Hue timers, waarschuwingen, alarmen en meer in.

Bestel hier de Philips Hue Bridge

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Philips Hue Tap
Merk Philips Hue
Bekijk volledige specificaties
Back to top
  Loading...