Televisiewinkel gaat verder als HelloTV!
Ga naar HelloTV >

Philips Hue white ambiance E14 losse lamp

Philips Hue White Ambiance E14 losse lamp

Met de Philips Hue White Ambiance lamp verfraai je jouw woning met tinten van wit licht. Met zijn bereik van warmwit tot koel daglicht helpt deze lamp je met ontwaken, ontspannen, lezen, concentreren of energie opdoen. Plaats deze lamp overal in jouw huis voor de mooiste sfeerverlichting. Het dimmen van deze lampen gaat super simpel. Zonder kabels, een elektricien of installatiewerk. Dit product is alleen dimbaar als het is verbonden met de Philips Hue Bridge of met een apparaat dat compatibel is met Philips Hue. Deze LED-lamp kun je draadloos bedienen als je hem verbindt met de Philips Hue Bridge voor slimme bediening of met de Philips Hue dimmer switch.

Specificaties

  • Philips Hue White Ambiance
  • 1x E14-lamp
  • 50.000 wittinten
  • Hue app met spraakfunctie
  • Draadloos regelbare LED-lamp

Creëer je eigen sfeer met warmwit tot koel daglicht

Decoreer je woning met warm tot koelwit licht en creëer een gezellige sfeer in je kamer. Geniet het hele jaar van verschillende stijlen, met helderwit licht dat doet denken aan een frisse lentebries, het warmwitte licht van de zomerzon of ijskoud winters daglicht. Ook kan Philips Hue je helpen wakker worden en in slaap vallen. De helderheid van het licht neemt geleidelijk toe om het effect van een zonsopkomst na te bootsen. Daardoor word je op een natuurlijke manier wakker in plaats van gewekt te worden door het lawaai van een wekker. 's Avonds helpt het warmwitte licht je te ontspannen en je lichaam voor te bereiden op een goede nachtrust.

Eenvoudig bedienen van de Hue lamp

Met de apps voor Philips Hue op iOS en Android kan je de lamp op afstand bedienen. Je kan op de app zien of je de lampen uit hebt gedaan voordat je van huis vertrok of je lampen uitschakelen als je later thuis bent dan verwacht. Verder kan je de helderheid en wittinten van de lamp aanpassen via deze App. Hierdoor maak jij je eigen persoonlijke sfeerverlichtig. 

Timers

Ook kan je handige timers instellen met deze Hue lamp dankzij de schemafunctie van de Philips Hue App. Stel de lampen in om in te schakelen op een vooraf ingestelde tijd, zodat de lichten aan zijn wanneer je thuiskomt. Je kunt zelfs in kamers het licht op verschillende tijden laten inschakelen. En natuurlijk kun je het licht 's avonds geleidelijk laten uitschakelen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat er nog lampen aan zijn.

Philips Hue Bridge

Verbind je Philips Hue White Ambiance E14 lamp met de Bridge om ze te kunnen bedienen via de Philips Hue App op je smartphone of tablet. Ook kan je schakelaars toevoegen aan je systeem. Stel voor een complete beleving van Philips Hue timers, waarschuwingen, alarmen en meer in.

Bestel hier de Philips Hue Bridge

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Philips Hue white ambiance E14 losse lamp
Merk Philips Hue
Bekijk volledige specificaties
Back to top
  Loading...