Televisiewinkel gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Philips OLED

Een Philips OLED TV toont altijd perfect zwart. Door zelfoplichtende pixels is er geen sprake van lichtverspreiding in zwarte delen. Zwart is hierdoor écht zwart. Kleuren zijn nóg mooier en levendiger. Met een OLED TV geniet je van diep zwart, levendige kleuren, eindeloos contrast én de perfecte kijkhoek.

Prachtige kleuren

Een Philips OLED TV zorgt voor een breder kleurenspectrum en natuurlijke kleuren. In perfecte harmonie. De Philips OLED-TV's kunnen 99% van de DCI-P3-kleurruimte weergeven. Meer dan 8 miljoen pixels werken samen om jouw beelden tot leven te laten komen. De kleuren zijn ongelooflijk natuurlijk en lopen geleidelijk in elkaar over voor echte diepte.

Ontdek meer

P5-processor

Dankzij de P5-processor van Philips ben je altijd verzekerd van levensechte beelden, ongeacht de bronkwaliteit van jouw content. Hoe krachtiger de engine, hoe beter het beeld. De P5-processor van Philips verwerkt moeiteloos de immense hoeveelheid gegevens die nodig is om de 4K Ultra HD-beeldkwaliteit te behalen. De beeldkwaliteit is altijd verbluffend, of u nu Full HD- of Ultra HD-content bekijkt.

Perfecte details met HDR

De OLED-televisies van Philips brengen HDR-content met ware diepte en detail tot leven. Een Philips OLED TV produceert zelfs details in de schaduw.

Aanbod bekijken

OLED met Ambilight

Een Philips OLED TV met Ambilight. Een OLED TV van Philips met Ambilight geeft nog meer sfeer tijdens het kijken van jouw favoriete film. Het beeld lijkt nog groter en de kleuren komen nog meer tot leven. Een mooiere combinatie is er niet. Ondanks de Ambilight lampen blijft het design erg slank.

Aanbod bekijken
Back to top
  Loading...