Televisiewinkel gaat verder als HelloTV!
Ga naar HelloTV >

Philips UHD TV

Een Ultra HD-TV van Philips heeft 4 keer de resolutie van een conventionele Full HD-TV. Met meer dan acht miljoen pixels en een unieke Ultra Resolutie-upscalingtechnologie, ben je verzekerd van verbeterde beelden, ongeacht de originele content. Geniet van verbeterde scherpte, een grotere diepteweergave, superieur contrast, vloeiende, natuurlijke bewegingen en perfecte details.

Ultra-resolutie

De Ultra-resolutie technologie van Philips zet alle content om naar een helderder Ultra HD-beeld op het scherm. Het resultaat is een zichtbaar verfijnder beeld met fijnere lijnen en betere, diepere details.

Ontdek meer

Een modern design

De UHD TV's van Philips zijn niet alleen technisch vooruitstrevend ook het design wordt steeds slanker en mooier. Het moderne design van de UHD TV's past in ieder interieur. Philips gebruikt hoogwaardige matrerialen zoals RVS in de afwerking voor een nog mooier uiterlijk.

Smart

Een Philips tv met Smart TV geeft je toegang tot interessante apps, entertainment en sociale netwerken. Philips TV's hebben het Android besturingssysteem, waardoor je als Androidgebruiker moeiteloos overschakelt van je tablet of smartphone naar je Smart TV.

Aanbod bekijken

Intense kleuren

Met verschillende technologieën zorgt Philips er voor dat jouw UHD TV levensechte kleuren toont bij iedere scene. Dit maakt jouw kijkervaring nog beter.

Actie

Tijdens een actie film zijn er snelle scenes en die scenes worden niet altijd getoond zoals ze bedoeld zijn. Met een UHD TV van Philips geniet jij van vloeiende maar scherpe bewegende beelden en uitzonderlijk contrast bij iedere scene.

Aanbod bekijken
Back to top
  Loading...