Philips TV’s

Ben je opzoek naar een Philips TV? Wij zijn een officiële Philips dealer en hebben een ruim assortiment Philips TV's. Naast TV's hebben bieden we ook audio en lifestyle. Met een Philips TV geniet je van superscherp beeld, en de Philips home cinema sets zijn hierop qua geluid een perfecte aanvulling.

Klik hier om meer te weten te komen over de termen van Philips

Philips Ambilight

Philips Ambilight TV's zorgen met kleurrijk licht voor de ultieme kijkervaring. Want wat is Ambilight? Ambilight TV's hebben een speciale lichttechniek waarmee de kleuren van het beeld geprojecteerd worden buiten het beeldscherm. Dit zorgt voor een optimale sfeerbeleving tijdens het televisiekijken. De techniek is exclusief voor Philips TV's.

Belevenis

De Ambilight technologie van Philips maakt het beeld breder en de kijkervaring meeslepender. Dit sfeervolle licht maakt van jouw woonkamer een levensechte scene uit de film.

OLED TV

Zo ziet levensecht eruit

Beleef levensechte beelden met de OLED TV's van Philips. De nieuwste OLED-schermtechnologie van Philips zorgt voor diepere zwarttinten, levendigere kleuren en een uiterst scherp contrast. Een Philips OLED heeft een breder kleuren spectrum, perfect zwart, vloeiende bewegingen en een bredere kijkhoek. Optimaal genieten dus.

Ontdek meer

Philips UHD TV

Haarscherpen beelden

Geniet met jouw Ultra HD Philips tv van perfecte Ultra HD 4K beeldweergave. Dankzij de 4K-resolutie zijn beelden haarscherp en kunnen zelfs beelden met een lagere beeldkwaliteit omgezet worden tot Ultra HD-beelden. Het design van een Ultra HD Philips tv is enorm slank en strak en Philips gebruikt kwalitatief hoogwaardige materialen zoals RVS in de afwerking.

Ontdek meer

Philips Hue

Lifestyle

Philips Hue laat je leven kleuren. Met één druk op de knop een andere kleur of automatisch het licht uitschakelen als je je huis verlaat. Geen grenzen met Philips Hue. Van de tuin tot de slaapkamer en een bediening die over de hele wereld te gebruiken is. Met de nieuwste bridge wordt het besturen van je verlichting door middel van stemcommando’s nog eenvoudiger. Loop voor op de toekomst en geef jouw huis een boost met het innovatieve verlichtingssysteem van Philips.

Ontdek meer
Back to top
  Loading...