Televisiewinkel gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Philips Hue

Verlicht je huis slimmer met Philips Hue!

Lifestyle wordt steeds belangrijker bij de consument. Philips Hue laat je woning leven met prachtige kleuren en wittinten. Geniet met de Hue lampen van passende sfeerverlichting op ieder moment. Naast een sfeervol huis biedt Philips Hue je ook veiligheid en eenvoudige bediening van je Hue lampen. Met Philips Hue verlicht jij je huis slimmer, van ‘s morgens vroeg tot ’s avonds laat.Wat kan je allemaal met Philips Hue?

Met Philips Hue bestuur je lampen op de meest eenvoudige manier. Schakel al je lampen uit met één druk op de knop of dim het licht vanaf de bank. Het enige wat je hoeft te doen is de Hue app downloaden en verbinden met de Hue Bridge. Ontdek hoe jouw woning tot leven komt dankzij de verschillende soorten lampen van Hue. Verder is Philips Hue een veilige keuze, je kan je lampen namelijk met de Hue app overal besturen, ook als je niet thuis bent. Als je wel thuis bent stel je via de app de juiste lichtinstelling in die jij vindt passen bij het moment.

Hoe werkt Philips Hue?

Philips Hue werkt heel eenvoudig, het enige wat je nodig hebt is een Hue lamp en een Hue Bridge en je kan beginnen. Je plaatst de Hue lamp waar je deze wilt hebben. Daarna sluit je de Philips Hue Bridge aan. De Hue Bridge is eigenlijk het hart van jouw Hue systeem. De Bridge koppelt je lampen met elkaar en zorgt ervoor dat je de lampen kan bedienen via je smartphone. Je download de Hue app en verbindt deze met de Bridge. Nu kan je aan de slag!

Accessoires & starterkit

Naast lampen zijn er ook een aantal accessoires die het Hue systeem nog makkelijker maken. Voeg bijvoorbeeld een dimmer toe om met één druk op de knop je lampen te laten dimmen. Wil jij in één keer klaar zijn dan kan je ook kiezen voor een starterkit.

Bekijk alle producten

Philips Hue App

Ontdek alle mogelijkheden

Met de Philips Hue App bestuur jij het hele Hue systeem gewoon vanaf jouw mobiel of tablet. Bedien verschillende kamers, stem afzonderlijke lampen nauwkeurig af voor de perfecte sfeer en speel met miljoenen kleuren. De app is verkrijgbaar voor iOS- en Android besturingssystemen. Ontdek wat er allemaal mogelijk is met de Philips Hue app.

Ontdek meer Koop nu

Verschillende soorten verlichting

Voor iedereen sfeerverlichting

Philips Hue heeft drie soorten verlichtingen. White, White Ambiance en White and Color Ambiance. Met deze verlichting kun je de sfeer van een ruimte zo veranderen. Vul je woonkamer met gekleurd licht of wittinten om meer sfeer te creëren tijdens een gezellig feestje, een romantische diner of tijdens het kijken van een film. Met Philips Hue kun je elke gewenste ambiance creëren. Kies uit alle tinten wit en 16 miljoen kleuren om precies de kleur te vinden die bij jouw stemming past.

Ontdek meer Koop nu

Voel je veilig met Philips Hue

Op afstand bestuurbare lampen

Met licht in huis voel je je veilig. Haal alles uit de Philips Hue lampen om je woning veiliger te maken, ook als je weg bent. Dankzij de Hue app bedien je jouw Hue lampen op afstand. Als je dan een keer later thuis bent dan verwacht, kan je jouw lampen alvast aanzetten. Ook kan je verschillende soorten timers instellen om lampen zichzelf aan en uit te laten gaan.

Ontdek meer Koop nu

Entertainment

Maak ieder moment bijzonder

Til TV-kijken, muziek luisteren en games spelen naar een hoger niveau. Met Philips Hue synchroniseer je lampen met films, muziek en games. Al jouw entertainment wordt intenser als je dit combineert met licht. Dompel je kamer onder in verschillende kleureffecten met het Hue entertainment.

Ontdek meer Koop nu
Back to top
  Loading...