Ingrediënten
1 |
sinaasappel |
1 |
citroen |
1 |
limoen |
1 |
appel |
150 gram |
kersen zonder pit |
150 gram |
verse stukjes ananas |
1 fles (0,75 liter) |
droge rode wijn |
1 blikje |
limonade met prik (smaak naar keuze) |
250 ml |
sinaasappelsap naar smaak |
Bereiding
|
Allereerst moet het fruit worden gesneden.
Snij de sinaasappel, citroen en limoen in dunne ronde plakken.
Verwijder het klokhuis uit de appel en snij de appel in plakjes. Doe de plakken, samen met de kersen en ananas in een grote kan.
Giet de brandy bij het fruit in de kan en zet het minimaal 2 uur in de koelkast. Zet de fles rode wijn, limonade en sinaasappelsap op hetzelfde moment ook in de koelkast.
Druk vervolgens het fruit voorzichtig plat met een lepel en giet de rode wijn, limonade en sinaasappelsap erbij.
Naar eigen smaak kun je eventueel nog wat extra brandy, limonade of sinaasappelsap toevoegen. |
|
|
GENIET EN VEEL BARBECUEPLEZIER!