U heeft geen producten in uw winkelwagen.
Spies met kipfilet en tropische vruchten (BBQ recept gevogelte)
Ingrediënten
4 | kipfilets |
3 | bananen |
4 | el ananassap |
3 | el gembersiroop |
1 | blik ananas |
1 | el ketjap |
3 | tl kerriepoeder |
Snufje zout |
Bereidingswijze
Begin met het maken van de marinade. Deze marinade is op basis van het ananassap. |
|
1 | Marinade Meng het ananassap met een eetlepel ketjap en drie eetlepels gembersiroop. Voeg vervolgens drie theelepels kerriepoeder toe en een snufje zout. |
2 | Kipfilet Snijd de kipfilet in blokjes en laat deze een uurtje marineren. Snijd ondertussen de ananasschijven in blokjes en de banaan in dikke plakken van ongeveer twee centimeter. |
3 | Nadat de kip goed in de marinade heeft gelegen, rijg je de kip aan de spiezen. Na ieder stukje kipje voeg je een stukje banaan en ananas toe. |
4 | Leg de spiezen tien minuutjes op de barbecue en klaar zijn je
overheerlijke tropical spiezen. |
Eet smakelijk en veel barbecueplezier!
Ga terug naar het overzicht met alle barbecuerecepten.