U heeft geen producten in uw winkelwagen.
Vegetarische quesedilla
Bereidingstijd | 20 minuten |
Grilltijd | 4 tot 8 minuten |
Porties | 4 personen |
Ingrediënten
Bos bosuitjes150 g maïskorrels
4 trostomaten
2 el gesneden jalapeñopepers
1 oranje paprika
0,5 bosje koriander
8 tortilla wraps
200 g geraspte belegen kaas
Olijfolie om in te bakken
Guacamole
2 avocado's
1 rode ui
1 limoen
2 el crème fraîche
Bereidingswijze
Verwarm de BBQ voor op 200 °C. Plaats de pizzasteen boven de briketten. Snijd de bosuitjes in ringen. Giet de maïskorrels af en spoel ze schoon. Laat de jalapeñopepers uitlekken en snijd ze doormidden. Snijd de tomaten in vieren, verwijder de zaadlijsten en snijd de tomaten in blokjes. Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in blokjes. Verhit een scheutje olie in een pan en bak de bosui, maïskorrels, tomaten, paprika’s en de jalapeñopepers in circa 5 minuten gaar.Pluk en hak de koriander en roer de koriander door de groente. Leg een tortilla uit op de pizzasteen. Verdeel het groentemengsel en de geraspte kaas over de helft van de tortilla en vouw dubbel.
Bak de quesadillas in de bbq in circa 10 minuten goudbruin en krokant.
Guacamole
Halveer de avocado’s, verwijder de pit en lepel het vruchtvlees uit de schil. Prak in een kom de avocado fijn met een vork. Pel en snipper de ui. Halveer de limoen. Meng de ui, het sap van een halve limoen en de crème fraîche met de avocado. Roer goed door en breng op smaak met een beetje zout en peper.Eet smakelijk!
Uit de keuken van El Hambre
Ga terug naar het overzicht met alle barbecuerecepten.
