Televisiewinkel gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Champignons met bosui



Voorbereidingstijd 10 minuten
Kooktijd 8 minuten
Porties 4 personen

Ingrediënten

8 kastanjechampignons
8 bosuitjes
 

 

Marinade

1 tl. chilipoeder
1 tl. nootmuskaat
1 tl. kaneelpoeder
sjalotjes
1 rode peper
60 ml. witte wijnazijn
30 ml. sojasaus
15 ml. olijfolie
zout


Bereidingswijze

1 Snipper de sjalotjes en hak de rode pepers en de knoflook fijn. Mix alle ingrediënten voor de marinade in de blender.
2 Snijd de bosuitjes in stukjes van ongeveer 7 cm.
3 Verwijder de stelen van de champignons.
4 Rijg de bosui met de champignons aan spiesen en laat deze 1 uur trekken in de marinade.
5 Rooster de spiesen 5-8 minuten op de barbecue en serveer direct.


Een vegetarische topper!


EET SMAKELIJK!

Ga terug naar het overzicht met alle barbecuerecepten.

Back to top
  Loading...