U heeft geen producten in uw winkelwagen.
Perfecte Steak (BBQ recept Vlees)
Voorbereidingstijd | 10 minuten |
Kooktijd | 5 minuten |
Porties | 4 personen |
Ingrediënten
1 | eetlepel zeezout |
1 | eetlepel zwarte peper |
1 | eetlepel olijfolie |
4 | ribeye steaks (2,5 cm dik) |
Bereidingswijze
1 | Reinig steaks en verwijder vet indien nodig |
2 | Doe zout en peper aan beide kanten van alle steaks |
3 | Steek de houtskool aan en indien klaar leg het rooster op de kolen. Besprenkel het rooster met de olijfolie. |
4 | Zodra het rooster de juiste temperatuur bereikt – de olie rookt dan enorm – plaats de steak op het rooster. |
5 | Bak de steaks voor circa 2 tot 2,5 minuut aan iedere kant. |
6 | Haal de steaks van het rooster en verpak ze in aluminium folie. Laat het vlees rusten voor circa 10 minuten |
EET SMAKELIJK!
Ga terug naar het overzicht met alle barbecuerecepten.