Voorbereidingstijd: |
geen |
Bereidingstijd: |
1 uur en 25 min. |
Porties: |
4 personen |
Ingrediënten
500 gr |
aardappelen |
100 gr |
spekblokjes |
1 el |
(dragon)azijn |
3 el |
goede olijfolie |
1 el |
grove mosterd |
100 gr |
boerenmetworst in reepjes |
3 |
bosuitjes in ringetjes |
1 |
bakje tuinkers |
|
zout en peper |
Bereidingswijze
1 |
Kook de aardappelblokjes in 5 minuten beetgaar. Bak de spekblokjes zachtjes knapperig bruin en laat ze uitlekken op keukenpapier. |
2 |
Klop de azijn, olie, mosterd, zout en peper tot een dressing. Giet de aardappelen af en schep ze nog warm door de dressing. Schep ook de spekjes, worstreepjes en uiringetjes door de dressing. |
3 |
Laat de aardappelsalade minimaal een uur afkoelen in de koelkast en schep vlak voor het serveren de tuinkersblaadjes door de salade |
EET SMAKELIJK!
Ga terug naar het overzicht met alle barbecuerecepten.