Televisiewinkel gaat verder als HelloTV!
Ga naar HelloTV >

Salora 22FSB5002: 22 inch Full HD TV

De Salora 22FSB5002 is een TV die perfect dienst doet als TV op de kinderkamer, caravan of boot. Dankzij het compacte formaat van de FSB5002 neem je de TV mee op vakantie en je kunt toch genieten van jouw entertainment in mooie beeldkwaliteit. Gebruik een externe ontvanger en je kunt van deze TV een smart TV maken met lyfestyle apps als Facebook en Twitter. Of kijk de nieuwste films en series op Netflix.

Specificaties

  • Full HD TV
  • Smart TV
  • 22 inch
  • 2 x HDMI

 Smart TV

De Salora 22FSB5002 is door middel van een externe ontvanger eenvoudig om te toveren tot een smart TV. Surf snel over het web en vind in een mum van tijd jouw favoriete entertainment.
HDMI

Ook als er een keertje niets op TV is hoef jij je niet te vervelen. Je sluit met gemak jouw apparatuur aan, van dvd speler tot audioset via de HDMI ingangen en zo heb jij jouw entertainment altijd bij de hand.

Compact scherm

Dankzij het 22 inch grote beeldscherm van de Salora 22FSB5002 plaats je deze met gemak overal in huis. Dus ook perfect geschikt voor de kinderkamer of keuken. Ook neem je deze TV makkelijk mee naar het vakantiehuisje of op de boot. Zo heb jij ook op regenachtige dagen op de camping altijd wat te kijken.

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Salora 22FSB5002
Merk Salora
Beeldscherm LED
Resolutie Full HD
Smart Nee
Tom's Choice Nee
Energieklasse A+
HDR Nee
Netflix Nee
LAN Nee
Digitale tuner Digitenne DVB-T, Kabel DVB-C
Eigenschappen TV Afspelen via USB
Maat 22 inch - 56 cm
Afmetingen in cm (HxBxD) incl. voet: 51.6 x 35.2 x 13.4 cm
Beeldkwaliteit index 50 Hz
Bekijk volledige specificaties
Back to top
  Loading...