Televisiewinkel gaat verder als HelloTV!
Ga naar HelloTV >

Salora 40FSB5002: compacte 40" TV ultieme kijkervaring

Deze Salora 40FSB5002 is een TV met een compact beeldscherm. Dit maakt hem de ideale tV voor op de slaapkamer, keuken of in de caravan. Je kunt met alle gemak al jouw favoriete series en films kijken met behulp van de HDMI kabel of door middel van een USB stick. De Salora 40FSB5002 is een FULL HD LED TV met een prachtig zwart design en mooie zwarte randen. Ideaal om op de camping een TV dagje te houden als het een keer wat minder mooi weer is!

Specificaties

  • Full HD TV
  • Smart TV
  • 40 inch
  • Smart Remote app

 

Smart TV

De Salora 40FSB5002 geeft jou de mogelijkheid om te genieten van de nieuwste films en series wanneer jij maar wilt. Surf snel over het web op zoek naar jouw favoriete apps en binnen een mum van tijd heb je jouw entertainment gevonden.

HDMI

Ook als er een keertje niets op TV is hoef jij je niet te vervelen. Je sluit met gemak jouw apparatuur aan, van dvdspeler tot audioset via de HDMI ingangen en zo heb je jouw entertainment altijd bij de hand.

Compact scherm

Dankzij het 40 inch grote beeldscherm van de Salora 40FSB5002 plaats je deze met gemak overal in huis. Perfect voor in de keuken en kinderkamer, maar ook voor in het vakantiehuisje zeer geschikt. Zo heb jij ook op regenachtige dagen op de camping altijd wat te kijken.

Mooie beelden

Dankzij de Full HD schermresolutie kijk jij naar natuurgetrouwe beelden. Er wordt een perfect verschil gecreeerd tussen licht en donker en hierdoor wordt diep contrast weergegeven. JIj ziet details die je eerst nog niet zag.

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Salora 40FSB5002
Merk Salora
Beeldscherm LED
Resolutie Full HD
Smart Ja
Tom's Choice Nee
Wifi Externe ontvanger nodig
Energieklasse A
HDR Nee
Netflix Ja
LAN Ja
Digitale tuner Digitenne DVB-T, Kabel DVB-C
Eigenschappen TV Afspelen via USB
Maat 40 inch - 102 cm
Afmetingen in cm (HxBxD) incl. voet: 92,30 x 92,30 x 22,00 cm
Beeldkwaliteit index 100 Hz
Bekijk volledige specificaties
Back to top
  Loading...