Televisiewinkel gaat verder als PlatteTV!
Ga naar PlatteTV.nl >

Samsung TV’s

Wil je een Samsung TV kopen bij een officiële Samsung dealer? Dan ben je hier aan het juiste adres. Binnen ons ruime assortiment vind je de nieuwste Samsung televisies, voorzien van de laatste technologieën. Met een Samsung TV beleef je gegarandeerd veel kijkplezier, mede door de geweldige beeldkwaliteit. Ook qua design is Samsung vooruitstrevend waardoor een Samsung tv een waar kunstobject in je huiskamer is.

Klik hier om meer te weten te komen over de termen van Samsung

Perfecte accessoires

Samsung maakt naast spectaculaire televisie's ook uitermate handige accessoires. Zo bieden zij handige én stijlvolle TV stands, een haast onzichtbare kabel (Invisible Cable) en de No Gap Wall Mount om jouw televisie naadloos aan de muur te hangen. Veel accessoires zijn beschikbaar voor de QLED en The Frame televisies.

One Remote to control them all

Dankzij One Remote Control bedien je alle aangesloten apparaten met de Smart Control afstandsbediening van je Samsung TV. Je digitale TV, je Blu-ray-speler en je Home Theater audio-set, je kunt ze allemaal netjes in de kast opbergen en je bedient ze allemaal met één afstandsbediening. Handiger kan het niet.

QLED 8K

Haarscherp beeld en fraaie kleuren

Hoe groter het scherm, hoe hoger de vereiste resolutie. Om op hedendaagse grote schermen te kunnen genieten van optimale beeldkwaliteit is een veel hogere resolutie noodzakelijk. Samsung QLED 8K TV’s hebben een resolutie van 7680 x 4520, oftewel maar liefst 4 keer meer pixels dan bij Ultra HD. Dat betekent ongekende diepte en detail rechtstreeks in de huiskamer. Draagt iemand op TV een horloge? Met 8K resolutie kun je daarop zien hoe laat het is!

Ontdek meer Koop nu

QLED TV

De nieuwste revolutie van Samsung

De nieuwe beeldtechniek met 100% kleurvolume, waardoor ze niet alleen in donkere maar ook zeer heldere beelden de subtielste kleurschakeringen tonen. De nieuwe QLED TV heeft ook nog eens een Ambient Mode waardoor je het beeld aan kan passen aan je eigen woonkamer. Dankzij de Ambient Mode is de TV mooi, zelfs als hij uit staat. Het zwarte gat in je woonruimte is verleden tijd. De nieuwe QLED TV’s zijn de stijlvolle oplossing voor de toekomst.

Ontdek meer Koop nu

The Frame TV

Art when it's off, TV when it's on.

Is het een televisie of een schilderij? The Frame is dé tv van de toekomst. Naast dat het een schitterende televisie is met Ultra HD en HDR kan The Frame gebruikt worden als schilderij om je favoriete kunstwerk tentoon te stellen. Via de Art mode is er een groot aanbod aan kunstwerken. Op deze manier bepaal jij zelf welk kunstwerk er bij jou past op elk moment van de dag

Ontdek meer Koop nu
Back to top
  Loading...