Televisiewinkel gaat verder als HelloTV!
Ga naar HelloTV >
Samsung HW-N650
Dit product is niet meer leverbaar, bekijk onze alternatieven

Samsung HW-N650: 5.1-kanaals Soundsysteem

In het California Audio Lab is deze soundbar ontwikkeld door audio engineers met de meest geavanceerde akoestische technologieën. Daarom is deze Samsung HW-N650 het neusje van de zalm wat akoestiek betreft. De Soundbar kun je makkelijk installeren en past prachtig in jouw interieur. Dankzij de bluetooth functie kun je makkelijk muziek streamen vanaf jouw smart device en door middel van de optionele Wireless Surround Sound kit breid jij jouw set uit tot een volwaardige Surround set.

Specificaties

  • Soundbar
  • Draadloze subwoofer
  • Bluetooth
  • Surround Sound Expansion 

 Surround Sound Expansion

De Samsung HW-N650 beschikt over het Surround Sound Expansion systeem, wat ervoor zorgt dat het geluid zowel horizontaal als verticaal wordt voortgebracht. Deze verdeling van geluid imiteert het Virtual Surround Sound en hierdoor heb jij een woonkamer gevuld met heldere klanken.MIddenkanaal voor heldere dialogen

De Samsung HW-N650 heeft een middenkanaal dat zorgt voor kraakheldere dialogen en diepe geluiden. In combinatie met de draadloze subwoofer creëer jij een waar bioscoopgeluid in jouw eigen woonkamer. Voor de gameliefhebbers is deze soundbar echt een must, met de instellingen pas jij het geluid zo aan dat het naadloos aansluit op jouw favoriete game.

Draadloze subwoofer

De subwoofer die bij de Samsung HW-N450 komt is draadloos te verbinden met de soundbar en hierdoor makkelijk overal neer te zetten in de kamer. En dankzij de optionele Wireless Surround Kit kun jij jouw soundsysteem moeiteloos uitbreiden naar een volwaardig 4.1-kanaals surroundsysteem.
Bluetooth

Dankzij de bluetoothfunctie van de Samsung HW-N650 kun je makkelijk draadloos jouw favoriete entertainment streamen vanaf jouw smart device. Geen gedoe met een kabeltje hier of een snoertje daar, gewoon bluetooth activeren en genieten maar. En wil je toch jouw telefoon verbinden, dan kan dat gewoon via de USB poort.

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Samsung HW-N650
Merk Samsung
Type audio Streaming audio
Kleur Zwart
Draadloos Nee
Accu Nee
Subwoofer Draadloos
Smart Nee
Verbindingen Analoog Audio, Bluetooth, Digitaal optisch, HDMI ingang, USB
Draadloze speaker Nee
Kanalen 5.1
Vermogen 200 Watt of meer
Vermogen totaal Watt
Actieve speaker Nee
Ingebouwde speaker Nee
Bekijk volledige specificaties
Back to top
  Loading...