Televisiewinkel gaat verder als HelloTV!
Ga naar HelloTV >
Samsung Multiroom:
Wireless Audio 360º Speakers


Ontdek met het Samsung Multiroom speakersysteem een nieuwe manier om muziek te luisteren in iedere kamer van je huis. Zo geniet je thuis altijd van superieure geluidskwaliteit uit de stijlvolle draadloze speakers.

Met de Samsung Wireless Audio 360º Speakers komen technologie en stijl samen in een eigenzinnig design. De unieke vorm van de draadloze speakers geeft iedereen in de ruimte de allerbeste luisterpositie: het geluid bereikt in 360º immers elke hoek van de kamer.
 

 
Draadloos geluid door je hele huis

Samsung Multiroom bestaat uit draadloze speakers die voorzien zijn van wifi en bluetooth. De speakers maken draadloos verbinding met al jouw audioapparaten. Leg een compleet draadloos netwerk aan van Samsung Multiroom speakers en geniet van je favoriete muziek door je complete huis. De speakers kunnen individueel gebruikt worden of samen als een geluidssysteem.
Eenvoudige bediening met de multiroom-app

Je favoriete muziek binnen handbereik dankzij de eenvoudig Samsung app. Maak eenvoudig een afspeellijst aan en bepaal welke speaker wat afspeelt. Geniet van je complete muziekbibliotheek in één app en heb volledige controle op iedere speaker in je woning. Sleep de muziek met ‘Drag & Play’ in de multiroom-app naar de gewenste speaker en de muziek begint automatisch af te spelen.
 

Back to top
  Loading...