Samsung QE55Q7F

Kies je Maat
Een goed alternatief

Samsung QE55Q7F: 55 inch intens kijkplezier

Met deze stijlvolle Samsung QE55Q7FAMLXXN haal jij een prachtig 55 inch QLED beeldscherm in huis. Het beeldscherm is uitgerust met veel moderne technologieën om jou het beste van het beste te tonen. Deze QLED TV geeft een perfect beeld dankzij de nieuwe Quantum Dot technologie. Samsung heeft QLED ontwikkeld en bestaat uit drie pijlers: Q PICTURE, Q STYLE en Q SMART. Deze pijlers geven aan elke film en elke serie een prachtige kijkervaring. De QE55Q7 is een Smart TV met een handige One Remote Control, je hebt één afstandbediening voor al jouw apparatuur. De QE55Q7F staat stijlvol in elk interieur dankzij de Invisible Cable. Geniet elke keer weer van een opgeruimde aanblik in jouw woonkamer!

Specificaties

  • Perfecte kleuren door Quantum dot technologie
  • Unieke One Invisible Cable
  • Beeldkwaliteitinde (PQI): 3100
  • Smart hub met Premium One Remote Control
  • Aansluitingen: 4x HDMI, 3x USB

QLED. De nieuwste TV-innovatie 

De Samsung 55Q7F beschikt over Q PICTURE, en dit omvat de volgende punten: Q Color: 100% kleurvolume voor een perfecte weergave van alle kleuren, Q Contrast: een verbeterd contrast dankzij een anti-reflecterende laag, Q HDR: een piekhelderheid van 1500 tot 2000 nits en Q Viewing Angle: je hebt altijd de beste beeldkwaliteit ongeacht waar je zit.

Q STYLE

Bij de Samsung QE55Q7FAMLXXN hoort geen wirwar van draden. Al je randapparatuur sluit je aan op de One Connect Box en je bergt de box op in de kast. Eén enkele transparante kabel verbindt de One Connect Box met de TV. Optioneel is de NO GAPP Wall-Mount aan te schaffen waarmee je de TV zo ophangt dat er geen ruimte meer is tussen de muur en TV.

Q SMART

De Smart Hub van Samsung is het vaste toegangspunt voor live TV, apps en games. Zodra jij de 55Q7FAM aan zet is jouw favoriete content beschikbaar. Naast deze content kun je ook met de Smart View app content vanaf je smartphone streamen. Dankzij de One Control Remote heb je één afstandsbediening voor al jouw apparatuur.

Intense tinten

Zwart is pas echt zwart zonder licht. Op de Samsung QE55Q7FAM wordt die perfectie dicht benaderd door Precision Black Pro en een speciale schermcoating geïnspireerd op het oog van de mot. Precision Black dimt de LED's van de donkere delen en zet zo het zwart extra in de verf. Zo wordt het contrast verbetert en krijgt de scène veel meer diepte!

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Samsung QE55Q7F
Merk Samsung
Beeldscherm LED
Resolutie 4K Ultra HD Certified
Smart Ja
Smart Platform Tizen
Aanbevolen televisie gebruik Optimaal films en series streamen, Optimaal gamen, Optimaal sport kijken
Ondersteunde HDR formaten HDR10, HLG
Beoordeeld met Whats HI-FI
Merkspecifieke televisiewinkel Samsung QLED
Tom's Choice Nee
Curved Nee
Wifi Geïntegreerd
Energieklasse B
HDR Ja
Netflix Ja
3D Nee
LAN Ja
Digitale tuner Digitenne DVB-T, Kabel DVB-C, Satelliet DVB-S
Certificering Ziggo
Eigenschappen TV Afspelen via USB, Opnemen via USB
Serie Q7
Maat 55 inch - 140 cm
Afmetingen in cm (BxHxD) incl. voet : 122,5 x 78,9 x 30,4 cm
Beeldkwaliteit index 3000 Hz
Bekijk volledige specificaties
“voldoet volledig”
Beoordeling door Anja Hulsenboom (geplaatst op 25-06-2018)
In eerste instantie wel een beetje huiverig, want het is een "demo", maar voor die prijs kon ik het niet aan me voorbij laten gaan. Immers wilde ik dit model al geruime tijd. Het toestel voldoet aan al mijn wensen en ben dan ook volledig tevreden. Installatie gaat simpel. Via het menu worden andere apparaten herkend. Ook ben ik content met de beeldkwaliteit. Verder is natuurlijk de afhandeling van de bestelling en de service uitstekend geweest en is het toestel netjes en met zorg thuis afgeleverd.
“Zeer kundig advies en service!”
Beoordeling door Raymon (geplaatst op 28-05-2018)
Op aanraden van kennis een tv aangeschaft bij de Televisiewinkel.nl, wat mij opviel is dat het personeel zeer vriendelijk en klantgericht is. het personeel wist mij een hoop te vertellen over de verschillende soorten Tv's en na goed luisteren naar mijn wensen hebben ze de perfecte tv voor mij geadviseerd die ik ook aangeschaft heb...ben enorm blij met mijn Qled TV en wil daar het personeel van Televisiewinkel voor bedanken!!
Beoordeling door A.Pieterson (geplaatst op 11-02-2018)
Na een zeer goed advies zijn thuis gekomen met de juiste tv. Fijn is dat de verkoper probeerde juiste tv te verkopen die past bij je thuis situatie en niet probeerde de duurste tv te verkopen.
Back to top
  Loading...