Televisiewinkel gaat verder als HelloTV!
Ga naar HelloTV >
Kies je Maat

Samsung QE75Q60R

Geniet van natuurlijke, intense kleuren en enorm helder beeld met de Samsung 75Q60R QLED 4K TV! Zelfs in de donkerste en lichtste scènes komen de kleuren tot leven en zijn de kleinste details goed zichtbaar. Dankzij het grote 75 inch scherm en de fantastische beeldkwaliteit beleef je sportwedstrijden en live concerten alsof je op de eerste rij zit. Laat deze Samsung TV perfect integereren in je interieur dankzij de Ambient Mode.

Specificaties

  • QLED TV
  • 4K TV
  • Quantum Processor 4K
  • Quantum HDR
  • Real Game Enhancer
  • Ambient Mode
  • One Remote Control
  • Smart TV

Quantum Processor 4K

De Quantum Processor 4K staat garant voor top beeldkwaliteit. Hij verwijdert ruis uit het beeld, maakt de randen scherper en brengt de kleinste details haarscherp in beeld. AdaptiveBrightness past het beeld aan op basis van het licht in de kamer zodat je altijd van optimaal contrast en helderheid geniet. AdaptiveSound meet het geluid in de kamer en past het volume aan zodat je de TV altijd duidelijk hoort.

Samsung Q70R - Processor 4K
Samsung Q70R - Ambient Mode

Ambient Mode

Geen groot zwart vlak meer aan de muur, dankzij Ambient Mode. Kies een achtergrond die jij mooi vindt, laat het weerbericht of het nieuws op het beeldscherm verschijnen of toon jouw vakantiefoto's op de TV. Vanaf 2019 zijn er vijf categorieën in AmbientMode. Naast Deco, Info en Photo zijn er nu ook het nieuwe Artworks en Wall Theme. Artworks toont prachtige foto’s gemaakt door professionele fotografen. Met Wall Theme kies je voor de kleur van uw muur zonder dat er verdere informatie op verschijnt, hierdoor verdwijnt de TV dus volledig in je interieur.

Real Game Enhancer

De nieuwe QLED TV’s zijn voorzien van de Real Game Enhancer. Deze feature zorgt voor een vloeiende game ervaring. De TV analyseert elke scène en optimaliseert beeld en geluid voor de rijkste ervaring. Alle schaduwdetails worden zichtbaar, zodat je optimaal kunt genieten van een spannende game.

Samsung Q70R - Game Enhancer
Samsung Q70R - Smart TV

Smart TV

Snel en eenvoudig toegang tot al je entertainment en contentdiensten, en dat met één afstandsbediening. De Smart Hub brengt al je entertainment samen op één plaats: live TV, externe bronnen, internettoepassingen, streaming diensten en games. Je vindt alles in een oogopslag terug en enkele toetsen volstaan om van de ene naar de andere content te surfen. De Smart Hub herkent zelf welke apparaten je aansluit, zodat installatie en bedienen nog makkelijker is. Jouw favoriete serie op Netflix start je in één seconde op.

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Samsung QE75Q60R
Merk Samsung QLED TV
Beeldscherm LED
Resolutie 4K
Smart Ja
Smart Platform Tizen
Aanbevolen televisie gebruik Optimaal films en series streamen, Optimaal gamen
Ondersteunde HDR formaten HDR10, HDR10+, HLG
Merkspecifieke televisiewinkel Samsung QLED
Tom's Choice Nee
Wifi Geïntegreerd
Energieklasse A
Kleur Zwart
HDR Ja
Netflix Ja
LAN Ja
Digitale tuner Digitenne DVB-T, Kabel DVB-C, Satelliet DVB-S
Eigenschappen TV Afspelen via USB, Opnemen via USB
Maat 75 inch - 190 cm
Afmetingen in cm (HxBxD) Incl. voet: 105,3 x 168,3 x 34,6 cm
Beeldkwaliteit index 100 Hz
Bekijk volledige specificaties
Back to top
  Loading...